Daniel Høegh forlænger til 2027

19.10.2024 08:58

Randers FC forlænger kontrakten med den dygtige og bundrutinerede centrale forsvarsspiller Daniel Høegh, så den nu løber frem til sommeren 2027.

Den 33-årige Daniel Høegh kom til Kronjylland fra FC Midtjylland i 2022, og siden da er det blevet til 60 kampe og 5 mål i den lyseblå trøje. Nu venter der endnu mere spilletid for fynboen, som har forlænget sin kontrakt med Randers FC frem til 2027.

Sportsdirektør Søren Pedersen lægger ikke skjul på, hvor stor en betydning Daniel Høegh har for holdet, og hvor meget forlængelsen af hans kontrakt betyder.

- Vi er rigtig glade for at have forlænget med Daniel. Han er en forsvarskrumtap, som spiller på et rigtig højt niveau og er en vigtig del af den struktur, vi har på holdet. Han er en dygtig forsvarsspiller, som har taget rigtig meget ansvar, og som stadig tager ansvar – også i forhold til, at vi gerne vil spille bolden frem. Samtidig har han en passion for at forsvare og spille til nul, så vi er rigtig glade for at have ham i yderligere to år, fortæller Søren Pedersen. 

Hovedpersonen selv er glad for at forlænge samarbejdet med Randers FC.

- Jeg er meget glad. Jeg tror ikke, der lige nu er mange andre steder for mig end Randers, så det at kunne få en forlængelse med klubben er rigtig dejligt. Jeg ser også forlængelsen som en værdsættelse af både den, jeg er på banen, og den, jeg er udenfor. Det er en stor dag for mig – både som spiller og som person, fortæller en stolt Daniel Høegh, og fortsætter, 

- Jeg forventer, at vi skal fortsætte den positive udvikling, vi er i. Der har været nogle gode skridt de seneste par år, og det skal vi fortsætte. Jeg ser også mig selv som en af figurerne i det fundament, vi har fået skabt, og jeg glæder mig til at fortsætte den udvikling og se, hvor langt det kan bære med mig på holdet, afslutter Høegh.

Fakta:
Daniel Høegh
Født: 6. januar 1991
Højde: 1,90 m
Position: Central forsvarsspiller
Tidligere klubber: OB, FC Basel, SC Heerenveen, FC Midtjylland
Landskampe: 1 kamp for Ligalandsholdet, 6 kampe for U21-landsholdet, 4 kampe for U20-landsholdet, 9 kampe for U19-landsholdet, 4 kampe for U18-landsholdet.
Kampe for Randers FC: 60

Vi glæder os til endnu mere Høegh, og hvis du har det på samme måde, så kom på stadion mandag d. 28. oktober, når vi endelig spiller hjemme på Cepheus Park igen. Modstanderen er FC Nordsjælland, kick-off er kl. 19.00, og du finder din billet til opgøret her. 

Daniel Høegh er personligt sponsoreret af Sparekassen Kronjylland.