1-1 efter en skuffende kamp på Cepheus Park Randers

06.10.2024 15:30

På trods af en fantastisk atmosfære i forbindelse med klubfællesskabsdag, blev det desværre en kamp langt under niveau

Kampen er i gang på Cepheus Park Randers, som også danner rammen om klubfællesskabsdag. Sikke en kulisse! Lyngby får kampens første store chance efter blot halvandet minut, hvor Sævar Magnusson får sendt en afslutning mod mål, som tager ydersiden af stolpen.

Efter en hektisk start, er det nu hjemmeholdet fra Kronjylland, der har taget initiativet på bolden, og Greve er tæt på at komme til en god chance, men en dribling forbi målmanden bliver lige spids nok til at afslutte på, og chancen løber ud i sandet.

Efter en 1. halvleg, der har stået på meget infight og intense dueller, finder Oliver Olsen vej til målet og sparker os på 1-0 i det 40. spilleminut!

Fuld fortjent går vi til pause med en føring på 1-0, på et mål scoret af Oliver Olsen.

Kort inde i 2. halvleg er Danho lige ved at opsnappe en tilbagelægning fra en Lyngby-forsvarer, hvor han ellers kunne sparke bolden ind i et tomt net, men udeholdet får afværget situationen i sidste øjeblik.

Efter et lille Lyngby pres i 2. halvleg kunne Sævar Magnusson sætte foden på et indlæg og gøre det til 1-1.

Hjemmeholdet har netop skiftet Tammer Bany og Mohamed Touré ind, som skal ind og se om de kan gøre en forskel i det offensive spil.

Lige siden Lyngby scoringen i det 66. minut har der stået Randers FC på det meste, men der mangler lige det sidste i afslutningerne, før at det bliver rigtig farligt.

Vi får desværre ikke skabt de store chancer mod slutningen, og det hele ender 1-1..

Kampfakta:
40. min Oliver Olsen (1-0)
66. min Sævar Magnusson (1-1)

Gule kort: Leon Klassen, Mathias Hebo