Talents of Tomorrow

07.03.2024 07:29

Wessel Dammers og Björn Kopplin besøger unge på Randers FC's fritidsjobs-forløb, Talents of Tomorrow

Den seneste måned har 17 unge mennesker ugentlig deltaget i workshops hos Randers FC for at blive klædt på til at finde og fastholde et fritidsjob. Mandag eftermiddag besøgte Björn Kopplin og Wessel Dammers os for at tale om motivation og det at stræbe efter at opnå sine mål.

I Randers FC driver vi en række CSR-projekter, der omhandler et bredt spektrum af aktiviteter med fokus på beskæftigelse, social inklusion, mental trivsel samt fællesskab. En af disse er fritidsjobsindsatsen, Talents of Tomorrow, som er et unikt kompetenceudviklingsforløb med fokus på etablering og fastholdelse af fritidsjob. Projektet er udviklet af og drives i et partnerskab mellem Randers FC, Bysekretariatet, Ungdommens Uddannelsesvejledning Randers og Randers Ungdomsskole.

Indtil videre har cirka 195 unge deltagere fået sig et fritidsjob, hvilket har været medvirkende til at bane vejen for de unge menneskers uddannelses- og erhvervsmæssige fremtid.

Mandag eftermiddag besøgte anføreren, Björn Kopplin, og forsvarsspilleren, Wessel Dammers, workshoppen for at tale med de unge. Her delte spillerne deres erfaringer med motivation, udholdenhed og arbejdslivet. Björn kunne også fortælle om ansvaret ved at være anfører, mens Wessel delte sin historie om at forlade sine vante rammer og blive udfordret, da han kom til Danmark fra Holland. Dette gav de unge et indblik i, hvordan selv professionelle fodboldspillere står over for udfordringer på deres vej og forsøger at håndtere disse. 

Udover spillerbesøgene dukkede kommunikationsafdelingen op for at tage billeder af de unge, som de kan bruge til deres CV, når de søger fritidsjob i fremtiden.

Læs mere om vores CSR-initiativer her: www.randersfc.dk/csr

Se billeder fra workshoppen i galleriet herunder. 

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om Talents of Tomorrow?
Kontakt Katrine Hauberg Petersen på mail: [email protected] eller mobil: 48 80 98 98