Referat og reaktioner fra nederlaget mod FC Midtjylland

11.03.2024 21:29

Hjemmeholdet i lyseblå får åbnet med kampens første chance. Lasso Coulibaly bliver sendt i dybden, hvor han med sin hurtig overrasker Jonas Lössl der kommer på mellemhånd. Lasso får skubbet bolden videre til Stephen Odey, men han får ikke afsluttet med stor nok præcision til at den går i mål. Lasso Coulibaly har været meget involveret i kampens begyndelse, og modtager igen en dyb stikning. Han ser hurtigt at Lössl er langt ude af sit mål, men hans lob mangler længde for at passere FCM-keeperen. Midtjylland kommer til deres første, efter et indlæg fra venstre side bliver sendt indover, men skuddet har ikke præcision til at være indenfor rammen. Mohammed Fuseini begynder at vise glimt på sin hurtighed, og har haft et par aktioner, hvor han er kommet ned bag Midtjylland-forsvaret. Dog uden at det har ført til de helt store chancer. Lige netop som vi har en god periode i kampen scorer FC Midtjylland til 0-1 på en returbold, som efter en redning fra Carlgren lander for fødderne af Oliver Sørensen. Stephen Odey med en kæmpe chance, hvor Simen efter et indlæg lægger den af til Stephen, men skuddet mangler det sidste for at gå i mål. Endnu en stor chance, hvor Odey finder Fuseini i dybden, der lobber den over Lössl i Midtjylland buret, men hans lob rammer overliggeren.. Randers FC har et par fine chancer inden pausen, men ligesom det har været i hele første halvleg, så er det kun lige ved og næsten. En god mulighed til Fuseini, men han bliver blokeret lige i sidste øjeblik. Vi går til pause bagud 0-1, men en kamp hvor der virkelig har været chancer til mere. Midtjylland har blot været skarpe på de få chancer de har haft.

Fra 2. halvlegs begyndelse har der stået Randers på de første par angreb. Oliver Zandén har været godt med fra 2. halvlegs begyndelse, og viser tegn på sine offensive kvaliteter. Der mangler dog lige det sidste på indlæggende, før det bliver helt farligt. En time er spillet og der har endnu ikke været de helt store chancer foreløbigt i 2. halvleg. Charles bliver spillet i dybden, men får med sin førsteberøring sendt sig lidt på afveje, og Patrik Carlgren kan følge hans afslutning hele vejen. Randers FC foretager tre udskiftninger, hvor de netop indskiftede spillere skal se om de kan få hul på bylden. Randers FC med en kæmpe chance på bagerste stolpe, hvor de ikke kan få bolden over stregen. Noah Shamoun med en utrolig god afslutning fra distancen, men en FCM-keeper der er på sin plads og parerer den ud til hjørnespark. Det er et frisk pust på banen med indskiftningerne af Noah Shamoun og Tammer Bany, som straks sætter lidt tempo på Randers-mandskabet. Der står Randers FC på det hele her i den sidste fase af kampen, og det er tydeligt at mærke at FCM-holdet, kun prøver at forsvare sin føring. Noah Shamoun med endnu en god afslutning, som bliver skubbet ud til hjørnespark.

Kampfakta
25. Oliver Sørensen (0-1)

Gule kort: Oliver Zandén, Aral Simsir, Oliver Sørensen, Mads Enggård

Startopstilling: Patrik Carlgren, Mikkel Kallesøe, Daniel Høegh, Wessel Dammers, Oliver Zandén(69. Björn Kopplin), Lasso Coulibaly, Mads Enggård, John Björkengren, Simen Nordli(69.
Noah Shamoun), Stephen Odey(69. Muamer Brajanac), Mohammed Fuseini(77. Tammer Bany)

Bænken:
Oskar Snorre, Oliver Olsen, Björn Kopplin, Hugo Andersson, Sabil Hansen, Mads Albæk, Noah Shamoun, Muamer Brajanac, Tammer Bany.

Vi har snakket med angriber Muamer Brajanac i kølvandet på det bitre nederlag, og han har følgende at sige til det.

- Det er en utrolig træls fornemmelse man står med her efter kampen. Jeg synes egentlig vi er godt med hele kampen. Vi får skabt en del chancer, hvor den lige mangler det sidste for at gå ind over stregen, siger Muamer og fortsætter;

- Det er også en svær kamp at komme ind i. FC Midtjylland er kun interesseret i at tage tempoet ud af kampen, så det er selvfølgelig svært. Men jeg skal ind og bidrage med noget i boksen, men desværre dumper der ikke særlig meget ned til mig, afslutter Muamer Brajanac.