Reaktioner og kampreferat fra nederlaget i Viborg

03.03.2024 17:38

De lyseblå fra Kronjylland fandt aldrig fodfæste i Viborg

Kampreferat

Dagens modstander kom bedst ud til kampen, og fik allerede efter to minutters spil sendt en afslutning afsted fra kort afstand, som bragede på overliggeren bag Carlgren. Randers FC kom mere på bolden efter de første minutters spil, og Simen Nordli kom frem til den første store chance, da bolden landede for fødderne af ham efter et indlæg. Han sendte et skud afsted, som akkurat gik forbi den højre målstolpe. Efter det første kvarter spillet havde Randers FC stille og roligt spist sig ind i kampen, og var dominerende på bolden. Stephen Odey slap igennem midten, men med en lidt forkølet afslutning blev det ikke for alvor farligt.

Kampens første hjørnespark faldt til Viborg efter 20 minutters spil. Bolden fandt vej til Mads Søndergaard, som sparkede den i mål til stillingen 1-0 til hjemmeholdet. Fuseini rørte lidt på sig, og kom frem til en stor chance, hvor han modtog en lang bold, men fra en svær vinkel manglede afslutningen præcision for at gå i mål. Coulibaly finder lidt efter Fuseini igen og stikker ham i dybden, men han fik ikke afsluttet, før han blev tacklet af en forsvarsspiller. Randers FC fastholdt presset, og et indlæg fra venstrebacken Oliver Zandén blev sendt ind mod Hugo Andersson, men hovedstødet gik forbi målet. Lidt stilstand i kampen, og så slog hjemmeholdet Viborg til igen, hvor de kom igennem på højrekanten, og et indlæg landede finder Ementa foran mål, som gjorde det til 2-0 til hjemmeholdet.

Vi var nærmest ikke kommet ud til 2. halvleg, før Jakob Bonde opsnappede en dårlig aflevering i forsvaret og gjorde det til 3-0. Simen fik med et par snævre driblinger snoet sig igennem forsvaret, men afslutningen manglede det sidste for at gå i mål, og Viborg-keeperen kunne sætte bolden i gang igen. En god chance, hvor indskiftede Björn Kopplin sendte et indlæg ind mod Brajanac, som afsluttede med et hovedstød, men ikke med tilstrækkelig kraft til at score. Efter en time spillet blev der foretaget en masse indskiftninger for at se, om de to nye i angrebet kunne lirke Viborgs defensiv op. Det lykkedes aldrig rigtig helt, og det var igennem hele kampen en 'lige-ved-og-næsten' oplevelse, hvor vi desværre taber 3-0. En kamp hvor vi aldrig rigtig finder fodfæste, og ikke er kyniske nok foran målet, modsat vores modstander i dagens kamp.

Kampfakta

20. M. Sondergaard (1-0)
34. A. Ementa (2-0)
47. M. Enggaard (selvmål) (3-0)

Gule kort: M. Sondergaard, M. Enggaard, I. Said, M. Kallesoe

Startopstillingen mod Viborg: Patrik Carlgren, Mikkel Kallesoe(84. Oliver Olsen), Hugo Andersson, Daniel Høegh, Oliver Zandén(62. Björn Kopplin), Lasso Coulibaly, Mads Enggaard, John Björkengren, Simen Nordli(78. Mads Albæk), Stephen Odey(62. Muamar Brajanac), Mohammed Fuseini(62. Tammer Bany)

Bænken: Oskar Snorre, Jeppe Kudsk, Sabil Hansen, Ernest Agyiri, Mads Albæk, Tammer Bany, Muamar Brajanac, Björn Kopplin, Oliver Olsen

Vi fangede anfører, Daniel Høegh, til en kort snak om kampen og følelsen efter slutfløjt.

- En kamp hvor vi endnu engang starter dårligt. De har et skud på overliggeren efter et par minutter, og efter det har jeg egentlig følelse af vi kommer lidt med. Jeg har dog en fornemmelse af, at vi i størstedelen af kampen er næstbedst og lidt efter Viborg. Vi har nogle chancer, vi burde kunne have scoret på, siger Daniel Høegh, og fortsætter.

- Jeg ærgrer mig over, at der lå en rigtig god mulighed for os i at sætte en fin stime sammen, og nu er det lidt forfra igen. Sommersummarum er jeg rimelig frustreret lige nu, afslutter Høegh.

Tak for opbakningen fra de mange medrejsende Randers FC-fans. Vi håber på jeres støtte igen allerede på mandag, når Thomasbergs tropper gæster os på Cepheus Park Randers.

Kampstart er kl. 19.00, og fanzonen åbner kl. 17.00.