Randers FC skriver kontrakt med 15-årige Hector Lux Høyrup

29.03.2024 08:54

Randers FC skriver med den 15-årige Hector Lux Høyrup, som i forvejen har sin daglige gang i Randers Freja FC.

Vi har fanget Søren Overgaard, som er cheftræner for U15-mandskabet til en kommentar, og han har følgende at sige;

- Hector er en katalysator for energi og tro på tingene i gruppen. Han har en udstråling, som ikke er til at tage fejl af. Han elsker fodbold og det smitter af på hans omgivelser. Hector er den første mand på træningsbanen og den sidste der går derfra, og den dedikation har gjort han har været i en eksplosiv udvikling siden han kom til klubben for mere end 1 år siden. Han har vist han har evner til at sætte sig selv og sine medspillere op til scoringer, hvor han i løbet af denne sæson har udviklet sin beslutningstagen og fortsat skal ligge på. Hector er insisterende i alle sine aktioner, det gælder både med og uden bold, som gør at han ofte kommer ud som vinderen i sine dueller på trods af at han ikke er den der rager højest op i landskabet. Den insisterende tilgang, og dedikation, på og uden for banen kommer til at gøre ham rigtig godt på den lange bane. 

Vi har også taget en snak med Hector, hvor han sætter lidt ord på sin glæde og stolthed over at skrive under med Randers FC. 

- Det føles fantastisk! Det er en stor milepæl som jeg virkelig har kæmpet for at opnå, så jeg er rigtig stolt af det. Randers Freja FC er en klub der har støttet og troet på mig, så for mig er det et fantastisk skifte, som jeg er rigtig glad for, fortæller Hector og fortsætter, 

- Jeg har en forventning om at jeg bliver ved med at holde mit niveau og bliver ved med at udvikle mig. Jeg vil gerne være en bærende spiller og gøre det godt, det håber og tror jeg på jeg kan være og gøre her i Randers, afslutter Hector. 

Hector er skiftet til Randers Realskole og skal efter sommerferien bo på Randers Sports College. 

Hector er igen udtaget til DBU's U15 talentcenter vest, og skal på fyn, møde de samme årgange som er udtaget til talentcenter øst. 


Fakta:
Position: Midtbane
Foretrukket ben: Højre
Alder: 15
Tidligere klubber: IF Lyseng, AGF 

Velkommen til Hector, vi glæder os til at følge dig og din udvikling!