Optakt: FC Nordsjælland - Randers FC

Andreas Nielsen — 13.03.2024 08:52

Det blev ikke til det ønskede resultat i mandagens opgør mod FC Midtjylland, søndag klokken 17:00 gælder det FC Nordsjælland, når Randers FC gæster Right to Dream Park i Farum.

Der var chancer til mere, da Randers FC mandag aften tog imod FC Midtjylland og Thomas Thomasberg på Cepheus Park, men til trods for flere perioder med godt spil og chancer måtte vi os slået 0-1 til 3F Superligaens førerhold. Søndag drager Bertelsen og co. så til Farum, hvor holdet skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet og tage 3 point mod FC Nordsjælland.

Det er svært at være optimistisk, når man ser nærmere på vores statistik på Right to Dream Park, hvor Randers FC blot har vundet en enkelt gang i klubbens historie. Den sejr faldt i 2015, hvor målscorerne dengang var Nicolai Brock Madsen og Djiby Fall. Statistikken lyder på 14 nederlag, 10 uafgjorte og en enkelt sejr i 25 kampe i Farum. Men som bekendt er statistikker til for at blive brudt. 

Fokus på FC Nordsjælland

FC Nordsjælland ligger på fjerdepladsen med 36 point med seks point op til FC København på tredjepladsen og tre point ned til AGF på femtepladsen. FC Nordsjælland tog i seneste runde en 2-1 sejr på mål af Conrad Harder og Marcus Ingvartsen over oprykkerne fra Hvidovre IF i en tæt kamp på Pro Ventilation Arena. 

Profilen for FC Nordsjælland er Andreas Schjelderup, der med teknik og finurlige driblinger, er en spiller, der også tidligere har voldt problemer for Randers FC forsvaret. Andreas Schjelderup har lavet 2 mål og 2 assist i sæsonen, hvor han særligt har fundet sit spil efter vinterpausen. En anden spiller, som er værd at nævne er den unge angriber Conrad Harder, som har leveret en god præstation i den seneste kampe mod Hvidovre IF, hvor han også kom på måltavlen.

Til søndagens kamp må vi undvære Mads Enggård, som sidder ude med karantæne efter sit gule kort i kampen mod FC Midtjylland. I FC Nordsjælland lejren må de se bort fra Martin Reese, der ligeledes er i karantæne.

Søndagens kamp bliver desværre ikke sendt i TV, men kan følges på Viaplay og ellers hos Amtsavisen og Radio Alfa.

Fun Facts:

  • Randers FC satte sidste gang i Farum mod FC Nordsjælland klubrekord med sin yngste startopstilling i 3F Superligaen med en gennemsnitsalder på 23 år og 304 dage.
  • Randers FC har med 3.601 afleveringer femte flest afleveringer på modstanderens banehalvdel i 3F Superligaen.
  • Randers FC er med 704 vundne dueller på en femteplads i 3F Superligaen.