Flyvende Fuseini og Randers FC i fantastisk 6-2 sejr over Lyngby BK

Andreas Nielsen — 31.03.2024 14:26

De 3461 fremmødte tilskuere fik sig noget af en målfest, da Randers FC vandt 6-2 over Lyngby, hvor en flyvende Mohammed Fuseini blev hattrickhelt.

Lyngby kom ellers godt ud og kunne efter 30 sekunder få kampens første hjørnespark. Men herfra fik Randers FC hurtigt taget kontrollen på opgøret og efter 7 minutter kunne Mohammed Fuseini bringe kronjyderne foran 1-0 efter et fantastisk velspillet angreb, hvor Oliver Olsen til sidst kunne finde Fuseini, der kunne sende bolden ind i det tomme mål.

Randers FC fortsatte efter scoringen med at jagte og kort efter var Fuseini tæt på at blive dobbeltmålscorer, da den lynhurtige ghaneser blev sat op af Lasso Coulibaly. Desværre sad afslutningen lige på David Jensen i Lyngby målet.

Mohammed Fuseini var sammen med Lasso Coulibaly meget involveret i kampens indledning og efter 16 minutter var de igen på spil. Efter et Lyngby hjørnespark kunne Lasso Coulibaly sætte en kontra i gang, som til sidst endte hos Mohammed Fuseini, men desværre var afslutningen snert forbi målet. To minutter efter fik vi så 2-0 scoringen - Simen Bolkan Nordli kunne med en genial aflevering finde Oliver Olsen, der bragede bolden ind det lange hjørne. Oliver Olsen, der i dagens anledning på venstreback fortsatte de gode takter fra kampen mod FC Nordsjælland. Scoringen til 2-0 fik David Nielsen til allerede at foretage sin første udskiftning, hvor Marcel Rømer måtte gå fra banen og blev erstattet af Casper Winther.

Rasmus Bertelsens mandskab var storspillende i dagens opgør og efter 31 minutter blev det 3-0 af Lasso Coulibaly, der blev spillet helt fri af Mikkel Kallesøe, hvor Ivorianeren bare skulle prikke den ind i nettet. En fantastisk første halvleg, som også var til storbegejstring for tilskuerne, der levede godt med på lægterne. Lyngby skulle dog komme med et modsvar dybt inde i første halvlegs overtids, hvor islandske Andri Gudjohnsen kunne heade bolden i mål. Men det var et Randers FC-mandskab, der kunne gå til pause med en flot 3-1 føring.

2. Halvleg

Randers FC kom flyvende ud til 2. halvleg, og efter blot tre minutter kom det fjerde mål, der gjorde det til 4-1. Lasso Coulibaly blev sendt dybt mod baglinjen, hvor han med et glimrende overblik fandt Mohammed Fuseini, der blot skulle sætte indersiden på bolden og dermed fuldende sit andet mål i kampen. Tilskuerne havde næsten ikke fået stoppet deres jubel, før Mohammed Fuseini oversprintede Magnus Jensen og forbi David Jensen med sin fart og køligt scorede til 5-1, og dermed fuldendte flyvende Fuseinis sit hattrick i kampen.

Men Randers FC var ikke færdige med at få netmaskerne til at blafre, denne gang var det Simen Bolkan Nordli, der efter et godt fladt indlæg fra Mikkel Kallesøe kunne score til hele 6-1. Nordmandens superliga mål nummer 5 i sæsonen. Rasmus Bertelsen satte kort efter 6-1 scoringen Noah Shamoun og Stephen Odey ind i stedet for Tammer Bany og Simen Bolkan Nordli. Nordmanden gik fra banen med, hvad der lignede en mindre skade. Efter cirka 70 minutter blev Muhammed Fuseini og Lasso Coulibaly også skiftet ud til stående bifald fra de 3461 fremmødte fans på Cepheus Park.

Herfra kørte Randers FC sejren sikkert i hus, hvor der også var flere chancer til mål. Det var dog Lyngby som skulle få pyntet på resultatet i kampens overtid, hvor Magnus Jensen fik headet bolden i kassen til resultatet 6-2. hvilket også blev kampens sidste aktion og dermed en fantastisk start på kvalifikationsspillet for Rasmus Bertelsen og co. med en 6-2 hjemmesejr foran 3461 tilskuere på Cepheus Park over Lyngby BK.

Næste kamp for Randers FC er søndag den 7. april klokken 14.00 på udebane mod Hvidovre IF.

Kampfakta: Randers FC 6 – 2 Lyngby BK

8. minut 1-0 Mohammed Fuseini (Oliver Olsen)

18. minut 2-0 Oliver Olsen (Simen Bolkan Nordli)

31. minut 3-0 Lasso Coulibaly (Mikkel Kallesøe)

45+2. minut 3-1 Andri Gudjohnsen (Kolbeinn Finnsson)

48. minut 4-1 Mohammed Fuseini (Lasso Coulibaly)

52. minut 5-1 Mohammed Fuseini

57. minut 6-1 Simen Bolkan Nordli (Mikkel Kallesøe)

93. minut 6-2 Magnus Jensen (Brian Hamalainen)

Gule kort: Casper Winther, Mads Enggård

Tilskuere: 3461

Kampens spiller: Mohammed Fuseini

Startopstillingen mod Lyngby BK: Patrik Carlgren – Mikkel Kallesøe, Daniel Høegh, Wessel Dammers, Oliver Olsen – Lasso Coulibaly(71. Muamer Brajanac), John Björkengren(80. Sabil Hansen), Mads Enggård, Simen Bolkan Nordli (60. Stephen Odey) - Tammer Bany(60. Noah Shamoun), Mohammed Fuseini(71. Ernest Agyiri)

Bænken: Oskar Snorre, Hugo Andersson, Jeppe Kudsk, Björn Kopplin, Mikkel M. Pedersen, Sabil Hansen, Noah Shamoun, Ernest Agyiri, Stephen Odey, Muamer Brajanac

Hør cheftræner, Rasmus Bertelsens, tanker efter dagens 6-2 sejr i interviewet herunder.