1-1 mod FC Nordsjælland efter dramatisk 2. halvleg

Andreas Nielsen — 17.03.2024 19:04

Der blev i dag sat punktum for 3F Superligaens grundspil, da Randers FC i dag mødte FC Nordsjælland på udebane i Farum. Et opgør, der endte 1-1 efter en dramatisk 2. halvleg

Det var et FC Nordsjælland hold, der kom til kampen og kontrollerede fra start, men uden det for alvor blev farligt. Rasmus Bertelsen havde i dagens kamp valgt et systemskifte til 4-3-3, hvilket gav mange dueller inde på midten af banen, hvor kampen om midtbanen var vigtig.

Randers FC måtte efter cirka 20 minutters spil foretage en udskiftning, da Mads Albæk måtte forlade banen med en skade. Han blev erstattet af Sabil Hansen, der kom ind til sin tredje 3F Superliga-kamp for Randers FC og på netop det stadion, hvor han debuterede i mesterskabsspillet sidste år.

FC Nordsjælland var mest på bolden igennem første halvleg, dog uden at blive for alvor farlige. Det var først omkring det 30. minut, at Randers FC fik deres første rigtige chance. Tammer Bany blev sendt afsted i en kontra og kunne finde Simen Nordli, der sendte en flad afslutning mod mål, men desværre sad den lige i favnen på Andreas Hansen.

Efter 40 minutter havde Randers FC et par muligheder. Først fik Simen Nordli bolden efter et FC Nordsjælland forsvarsfejl, men desværre blev hans afslutning blokeret. Derefter forsøgte Noah Shamoun fra venstre side af feltet at placere bolden over i det lange hjørne. Men ingen af mandskaberne kunne få netmaskerne til at blafre i første halvleg og dermed 0-0 ved pausen.

I pausen foretog Randers FC to udskiftninger. Oliver Zanden og Noah Shamoun blev erstattet af Björn Kopplin og Muamer Brajanac.

Det var indskiftet Muamer Brajanac, der skulle få kampens hidtil største chance efter 53 minutter. Randers FC fik spillet et godt angreb sammen, hvor Oliver Olsen med et godt indlæg kunne finde Brajanac, der desværre sendte bolden over mål.

Hvis første halvleg var lidt kedelig, skulle 2. halvleg give lidt mere drama. Efter 60 minutter pegede dommer Morten Krogh på pletten i Randers FC-feltet og dømte straffespark til FC Nordsjælland. Der var en skandinavisk duel mellem Andreas Schjelderup og Patrik Carlgren, en duel vores svenske målmand trak sig sejrrigt ud af, da han greb bolden fra FCN-angriberen og holdt stillingen på 0-0.

Det skulle dog gå galt kort efter i det 68. minut, hvor FC Nordsjælland kunne bringe sig foran 1-0 efter et hjørnespark, hvor bolden endte for fødderne af Ibrahim Osman, som bankede bolden i nettet uden chance for Patrik Carlgren.

Simen Nordli var tæt på at bringe balance i regnskabet kort efter, hvor han i et godt drev sendte en god afslutning mod Andreas Hansen, der parerede bolden til hjørnespark. FC Nordsjælland var tæt på at udbygge til 2-0, da Christian Rasmussen kom alene igennem mod Patrik Carlgren, men igen viste svenskeren styrke og fik reddet bolden til hjørnespark.

I jagten på udligningen blev Mohammed Fuseini og Mikkel M. Pedersen sendt på banen i de sidste 10 minutter i stedet for Tammer Bany og Sabil Hansen. Muligheden for udligning kom til sidst, da Morten Krogh pegede på pletten efter at Oliver Olsen blev nedlagt i feltet. Det tog Simen Nordli sig af, og nordmanden svigtede ikke, hvilket betød 1-1 i det 89. minut. Nordli var tæt på at score igen kort efter, men her fik Andreas Hansen pareret bolden til hjørnespark.

Dramaet fortsatte ind i de otte minutters tillægstid, hvor Patrik Carlgren først diskede op med endnu en fremragende redning, og så kom Randers FC i kontra. Her forsøgte Lasso Coulibaly at finde Fuseini, men desværre kom en forsvarsspiller i vejen. Mere blev det ikke til, og dermed endte kampen 1-1 i Farum, hvilket betød, at grundspillet sluttede med et vigtigt point for Randers FC. Kampprogrammet for forårets kvalifikationsspil forventes at blive offentliggjort på tirsdag.

Kampfakta: FC Nordsjælland – Randers FC

68. minut 1-0 Ibrahim Osman

89. minut 1-1 Simen Bolkan Nordli

Kort: Conrad Harder, Oliver Zanden, Tammer Bany

Kampens spiller: Simen Bolkan Nordli

Startopstillingen mod FC Nordsjælland: Patrik Carlgren – Oliver Olsen, Daniel Høegh, Wessel Dammers, Oliver Zandén(46. Björn Kopplin) – John Björkengren, Mads Albæk(20. Sabil Hansen), Simen Bolkan Nordli – Lasso Coulibaly, Tammer Bany(82. Mohammed Fuseini), Noah Shamoun(46. Muamar Brajanac)

Bænken: Emmanuel Ogura, Hugo Andersson, Jeppe Kudsk, Björn Kopplin, Sabil Hansen(82. Mikkel M. Pedersen), Ernest Agyiri, Mikkel M. Pedersen, Mohammed Fuseini, Muamer Brajanac