Truppen mod Vejle Boldklub

Martin Albrechtsen — 24.05.2024 18:43

I morgen eftermiddag løber Randers FC-spillerne på banen for at sikre 7. pladsen og dermed Europa Playoff, når Vejle Boldklub gæster Cepheus Park Randers i sæsonens sidste hjemmekamp

Der er meget på spil i lørdagens hjemmekamp og direkte Europa Playoff duel mod Vejle Boldklub, som bliver sparket igang kl. 15.00 på Cepheus Park Randers. 

Med en sejr over Vejle Boldklub kan vi selv afgøre og sikre syvendepladsen, og dermed er vi klar til Europa Playoff-finalekampen mod tredjepladsen fra Mesterskabsspillet om en chance for at spille UEFA Europa Conference League i næste sæson. 

Uafgjort kan også vise sig at være nok, såfremt Viborg FF ikke besejrer OB i den anden kamp, som spilles samtidigt med vores. Taber vi lørdagens hjemmekamp går syvendepladsen og Europa Playoff til enten Vejle Boldklub eller Viborg FF. 

Så der er al mulig grund til at komme på stadion i morgen eftermiddag og støtte Randers FC i sæsonens sidste hjemmekamp. Vejrudsigten siger i øvrigt sol og 22 grader ved kampstart. 

Til lørdagens opgør må vi undvære de skadede spillere Edgar Babayan, Tammer Bany, Noah Shamoun, Mikkel M. Pedersen, Mustapha Ubandoma og Laurits Raun Pedersen. 

Til gengæld er Lasso Coulibaly tilbage i truppen efter at have siddet ude med karantæne i seneste kamp.

Cheftræner Rasmus Bertelsen og trænerteamet har udtaget følgende trup til lørdagens opgør:

Truppen mod Vejle Boldklub:

1. Patrik Carlgren
2. Jeppe Kudsk
3. Daniel Høegh
4. Wessel Dammers
5. Hugo Andersson
6. John Björkengren
8. Mads Enggård
9. Simen Bolkan Nordli
14. Frederik Lauenborg
15. Björn Kopplin
17. Mads Albæk
21. Ernest Agyiri
23. Muamer Brajanac
24. Sabil Hansen
25. Oskar Snorre
27. Oliver Olsen
28. Lasso Coulibaly
29. Oliver Zandén
30. Mike Themsen
77. Mohammed Fuseini
90. Stephen Odey

Der er kampstart mod Vejle Boldklub lørdag kl. 15.00 på Cepheus Park Randers. 

Køb billet til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Husk, Thor fanzonen åbner allerede kl. 13.00 med happy hour (øl/sodavand til 20 kr) den første time, live musik, lækre burgere, hoppeborg, spillerinterviews (Marvin Egho kommer og siger farvel til Randers FC-fansene) og meget mere. Læs mere her.

Er du sæsonkortholder og forhindret i at komme til kampen, så husk at frigive din plads til en anden fan; på den måde sikrer vi den bedst mulige stemning på Cepheus Park.

Hvis du er forhindret i at komme på stadion, kan kampen ses på TV3 MAX og Viaplay.

Alternativt kan du lytte til kampen på DR P4 eller Radio Alfa samt følge den live på Amtsavisen.dk's liveblog.