Referat og højdepunkter fra 1-0 sejren over Vejle

Emil Madsen — 25.05.2024 16:28

I kampens indledning er Randers FC holdet, som er mest på bolden og har allerede haft et par gode chancer i form af et hovedstød forsøg til Wessel Dammers og en friløber til Mohammed Fuseini. Randers FC er altdominerende i øjeblikket og får spillet sig til mange chancer. Simen Nordli viser glimt af sin gode teknik og får efter et par snævre driblinger i feltet afsluttet godt mod mål, men Vejle-keeperen står i vejen for forsøget. Ti minutter inden halvleg overløber Mohammed Fuseini sin direkte modstander på venstresiden og finder en fri Muamer Brajanac inde foran målet, men Vekic i Vejle-buret fremfører en helt sublim redning.

Randers FC har været holdet med chancerne i første halvleg, og holdet fra Kronjylland burde nok have været i front.

Anden halvleg fortsætter i samme spor, hvor Randers FC er det dominerende hold på bolden. Stephen Odey erstatter Muamer Brajanac, der skal ind og se om han kan gøre ondt på Vejle. Efter en stille start på anden halvleg er Randers FC begyndt at røre på sig, og de kommer nærmere og nærmere Vejles mål. Stephen Odey er kommet ind med god energi, og efter en hurtig et-to kombination får han sendt bolden ind foran mål, som efter en clearing giver en repost til Björn Kopplin, der afslutter udefra og rammer stolpen.

Efter et hav af chancer kom det forløsende mål endelig! Ernest sender et hjørnespark direkte ind i panden på Vejles Raul Albentosa der stanger den i eget net! Kort  tid efter finder Stephen Odey en fuldstændig fri Fuseini, som har muligheden for at gøre det til 2-0 og dermed lukke kampen, men endnu en god redning af Vejle-keeperen holder dem inde i kampen. Vejles Marius Elvius stopper Fuseini fra en friløber og modtager derfor et korrekt rødt kort. På trods af et par gode chancer inden lukketid til hjemmeholdet, bliver kampen fløjtet af til resultatet 1-0!