Randers FC skriver kontrakt med 15-årige Felix Sommer

Emil Madsen — 28.05.2024 08:01

Det unge talent Felix Sommer skriver under på en 3-årig aftale med Randers FC

Randers FC skriver med den 15-årige forsvarsspiller Felix Sommer, som i forvejen har sin daglige gang i Randers Freja FC, hvor han spiller på U15-holdet. Derudover er der også allerede blevet til kampe på U17 holdet, og han har været en fast del af DBU's U15-landsholdssamlinger.
Vi har taget en snak med U15-cheftræner Søren Overgaard omkring kontrakten med det unge forsvarstalent, og til dette har han at sige;

- Felix er en god kulturbærer i årgangen, hvor han med sit smittende humør og udstråling skaber en god stemning omkring sig i omklædningsrummet såvel på banen. Han går altid forrest på banen og tager et stort ansvar i gruppen. Det gælder når kampene spidser til og hvis nogen i gruppen har brug for at blive løftet op. Felix er en moderne forsvarsspiller, som er rigtig dygtig på bolden og har nogle virkelig spidskompetencer i at løse modstanderens pres. Det gælder i pasningsspillet såvel som sit drev med bolden forbi modstanderen. Derudover har Felix nogle fysiske kompetencer, som er med til, at han tjekker rigtig mange bokse ud som en moderne forsvarsspiller, udtaler Søren Emil Overgaard.
Felix Sommer sætter lidt ord på hvad det betyder for ham at have skrevet under med Randers FC;

- Jeg er utrolig glad og stolt over at være kommet på kontrakt i Randers. Efter at have spillet i klubben de seneste tre år, har jeg virkelig oplevet, hvor dedikerede klubben er til at udvikle og forbedre os som spillere. Det fantastiske fællesskab på tværs af klubben er noget, jeg virkelig sætter pris på og trives i. Jeg ser frem til at fortsætte min udvikling her og bidrage endnu mere til holdets succes, udtaler en glad Felix Sommer.

Fakta:
Position: Midterforsvar
Foretrukne ben: Højre
Alder: 15 år
Favorithold: Manchester City og Randers FC
Tidligere klubber: IF Alliancen 

Al held og lykke Felix, vi glæder os til at følge dig!