Optakt: Randers FC - Hvidovre IF

Andreas Nielsen — 08.05.2024 07:33

Søndag kl. 14.00 venter endnu en spændende kamp i kvalifikationsspillet, når vi hjemme på Cepheus Park tager imod Hvidovre IF.

Det blev ikke til det ønskede resultat i søndagens kamp mod Lyngby BK, hvor Randers FC i undertal måtte se sig besejret med 2-1 og dermed enden på den ubesejret stime på 6 kampe. På Søndag kl. 14.00 venter så Hvidovre FF i en hjemmekamp på Cepheus Park, hvor Bertelsen og co. skal op på hesten igen. 

Søndag markerer årets første klubfællesskabsdag i Randers FC, og vi glæder os til at hylde vores moder- og samarbejdsklubber på Cepheus Park Randers.

Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag, med en vejrudsigt, der siger 20 grader. Så kom ned i Thor fanzonen, hvor der som altid er fyldt med sjove aktiviteter, fed musik og spillerbesøg med autografer og selfies. Mens Garage Burgerbar står klar med saftige burgere til 65 kr. Køb din billet til kampen her

Statistisk set 
Søndagens kamp mod Hvidovre bliver det fjerde møde mellem de to klubber i sæsonen. Sæsonens første møde på Cepheus Park endte 2-2, hvor Filip Bundgaard og Simen Bolkan Nordli kom på måltavlen. Mens klubbernes to møder i 2024 er endt 1-3 i forårspremieren og senest 1-3 sejren i kvalifikationsspillet på mål af Mohammed Fuseini og Stephen Odey. Vi håber den ubesejret statistik mod Hvidovre fortsætter i søndagens opgør. 

Fokus på Hvidovre IF

Hvidovre IF har haft gang i et godt kvalifikationsspil til trods for 0-1 nederlaget i søndags på hjemmebane mod Viborg FF. Holdet fra 2650 har leveret en række gode præstationer, hvor det også er blevet til 7 point i de seneste fire kampe. Her har Per Frandsens mandskab taget to sejre mod nedrykningskonkurrenterne fra Vejle Boldklub, OB og en uafgjort mod Lyngby BK. Det er et Hvidovre hold, der skal ud og jagte 3 point i søndagens kamp på Cepheus Park, hvis de vil prøve at holde det spinkle håb om overlevelse i live, hvor de har 9 point op til Vejle på 10.pladsen med 12 point at spille om.

En af de spillere, der har gjort det fremragende i kvalifikationsspillet er Hvidovre-angriberen Tobias Thomsen, der har lavet 4 mål i 6 kampe, mens den samlet total på målscoringskontoen lyder på 8 mål i sæsonen. Den 31-årige angriber har flere gange igennem sæsonen vist, hvor farlig han kan være inde i boksen, og han vil sikkert være en Hvidovre vil forsøge at sætte op i søndagens opgør. En der vil forsøge at sætte Tobias Thomsen op er Christian "Greko" Jakobsen, der ligeledes er inde i en god periode. Den offensive midtbanespiller har leveret 4 mål og 3 assists i sæsonen, hvor det er blevet til 1 mål og 2 assists i kvalifikationsspillet. "Greko" Jakobsen kom også på måltavlen i sæsonens tidligere møde på Cepheus Park, hvor han udlignede til 2-2.

Randers FC må undvære Mikkel Kallesøe i søndagens opgør, efter hans to gule kort i kampen mod Lyngby BK.

Fun Facts

- Randers FC kan i søndagens kamp tage sin sejr nummer 200 i 3F Superliga-regi.

- Oliver Olsen er assistkongen i Randers FC i denne sæson med 5 assists, hvor 4 af dem er kommet i kvalifikationsspillet.

- Med 56 skabte store chancer ligger Randers FC på en tredjeplads i forhold til at skabe store chancer i 3F Superligaen.