Kun 2 dage til Klubfællesskabsdag!

Martin Albrechtsen — 04.05.2024 05:53

Vi glæder os simpelthen så meget til at se og hylde alle vores moder- og samarbejdsklubber til Klubfællesskabsdag søndag den 12. maj! 

Alle ungdomsmedlemmer, trænere, ledere + én forældre til hvert barn er inviteret gratis på Cepheus Park Randers søndag den 12. maj i forbindelse med hjemmekampen mod Hvidovre IF. 

Har du fået tilmeldt dig i din klub? 

𝐇𝐯𝐚𝐝 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫 𝐝𝐞𝐫 𝐭𝐢𝐥 𝐚𝐭 𝐬𝐤𝐞?
Alle moder- og samarbejdsklubber vil blive hyldet inden kampstart, hvor de går en runde om banen til klapsalver fra publikum, og mens klubbernes logoer bliver vist på storskærmene. 

Der er desuden to gavekort på højkant til en værdi af 3000 kr til McDonalds til den klub, som vinder pausekonkurrencen, og til den klub som leverer den bedste stemning på lægterne under kampen! Kampsponsor Sparekassen Kronjylland sponsorerer præmierne.

𝐕𝐚𝐫𝐦 𝐨𝐩 𝐢 𝐟𝐚𝐧𝐳𝐨𝐧𝐞𝐧 𝐨𝐠 𝐛𝐥𝐢𝐯 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐤𝐥𝐚𝐫!
Vores moder- og samarbejdsklubber kan med fordel besøge fanzonen fra kl. 12.00 og varme op til den store hyldest og fodboldfest. Her vil der være masser af aktiviteter og gratis giveaways! Bl.a. hoppeborg, ansigtsmaling, hårfarvning, bamsekran, slushice bod og lykkehjul med flotte præmier! 

Det bliver en kæmpe fest, og vi glæder os helt vildt til at se jer allesammen!

Tag fat i din kontaktperson i din klub for at høre mere om tilmelding til Klubfællesskabsdagen.