Kæmpe pokaljubel: U15 vandt pokalfinalen

Martin Albrechtsen — 29.05.2024 08:09

Vores talentfulde U15-hold kunne hæve pokalen og lade sig hylde tirsdag aften efter en flot 3-1 sejr over Vejle Boldklub

Tirsdag aften løb Randers Freja FC's U15-spillere på banen til pokalfinale mod Vejle Boldklub på et velbesøgt Vejle Stadion. Det endte med at blive en helt fantastisk aften for vores talentfulde U15-hold, der vandt pokalfinalen i Vejle med 3-1. Henry Leal Soares, Thor Jensen og Felix Sommer scorede vores mål, som du kan se i højdepunkterne længere nede i denne artikel.

Kampfakta:
Vejle Boldklub - Randers Freja FC 1-3 (0-1)

27. 0-1 Henry Leal Soares
45. 0-2 Thor Nørris Langvad Jensen
46. 1-2 Benjamin Nicolaisen
58. 1-3 Felix Sommer

Startopstilling med udskiftninger undervejs:
Sander Bang Vester - Johannes Mortensen (Malthe Neergaard), Lukas Friis Heidemann, Felix Sommer, Anderas Hvid, Frederik Simonsen, Thor Jensen (Niklas B.K. Nielsen), Henry Leal, Hector Lux Høyrup, Hussein Ejo (Andreas Dalum Sloth), Gustav Elmer.

- Jeg er utrolig stolt af denne gruppe spillere, som i kampen arbejdede vanvittigt hårdt for hinanden i en kamp der ikke hele tiden løb, som vi ønskede. Vi kommer nervøst ud de første 10 minutter, hvor vi skal være en smule heldige med ikke at komme bagud. Sander Vester har en god dag i målet og er med til at holde os inde i kampen de første 10 minutter. Drengene fik rystet den nervøse start af sig, og så blev det en kamp med chancer i begge ender. Vi får udnyttet vores gode perioder, hvor vi med kynisme og individuelle klasse bringer os foran både 1-0 og 2-0. Desværre får Vejle hurtigt reduceret til 2-1, men igen viser vi noget individuelt klasse i form af Felix Sommer langskudsmål til 3-1, som mere eller mindre punkterer kampen, fortæller cheftræner Søren Emil Overgaard og fortsætter;

- Holdet har leveret nogle gode resultater i denne sæson, så det var helt fantastisk at få sat kronen på værket og se dem løfte trofæet. Der skal lyde en tak til Vejle for at skabe en flot kulisse omkring kampen og en tak til alle de, som tog turen til Vejle for at heppe på drengene. En unik oplevelse med en fantastisk gruppe, udtaler en glad Søren Emil Overgaard. 

Vores talenter præsenteres i samarbejde med MAKEEN Energy

Foto: Daiana Leal & Morten Friis