Fuseini efter sejr over Viborg FF: Vi kan sikre syvendepladsen

Martin Albrechtsen — 15.05.2024 20:41

Det var en meget glad Mohammed Fuseini, som vi fik en snak med efter aftenens 1-0 sejr over Viborg FF, der som bekendt sikrede Randers FC endnu en sæson i 3F Superligaen.

- Jeg er glad for, at vi har sikret os endnu en sæson i Superligaen, fortæller en glad Mohammed Fuseini, der er stolt af at have scoret et så betydningsfuldt mål for Randers FC. 

- Det er sådan nogle mål her, som jeg elsker at score. Det er første gang, jeg scorer sådan et mål for denne fantastiske klub. Jeg er stolt af mig selv, siger Fuseini, der tror på, at Randers FC kan ende på syvendepladsen, og dermed få chancen for at spille i Europa næste sæson via Europa Playoff-kampen.

- Jeg tror, vi kan sikre syvendepladsen. Som du kan se i dag, arbejder vi sammen som hold, og vi fik en fortjent sejr. Så jeg tror på, at vi kan ende på syvendepladsen i ligaen, understreger Fuseini.

Se hele interviewet med Mohammed Fuseini i videoen længere nede i artiklen.

Kom at se Mohammed Fuseini og Randers FC, når vi spiller sæsonens sidste hjemmekamp lørdag den 25. maj kl. 15.00 på Cepheus Park Randers, hvor vi potentielt selv kan afgøre og kvalificere os til Europa Playoff-kampen, mod tredjepladsen fra Mesterskabsspillet, om chancen for at spille UEFA Europa Conference League næste sæson.

Køb billetter til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Mohammed Fuseini præsenteres i samarbejde med Horescon