Enggård inden Vejle-kamp: Vi har noget, vi skal revanchere efter sidst

Emil Madsen — 24.05.2024 12:00

Mads Enggård glæder sig til sæsonens sidste hjemmekamp foran vores fans, og håber på at de kan sikre sig syvendepladsen og Europa Playoff

Lørdag kl. 15.00 bliver sæsonens sidste kamp på Cepheus Park Randers sat i gang, når vi hjemme møder Vejle Boldklub. Vi har taget en snak med stortalentet Mads Enggård forud for kampen, og han snakker bl.a. om holdets motivation for at tage syvendepladsen og dermed en ekstra kamp i jagten på Europa. 

- Det motiverer truppen helt vildt, at vi selv kan afgøre kampen om syvendepladsen. Dem der var med i truppen sidst vi spillede europæisk mærkede hvor fedt det var. Det er et tætpakket program med 2-3 kampe om ugen, så det er noget vi alle sammen rigtig gerne vil, udtaler Mads Enggård blandt andet.

Vi håber på at se mange fans på lægterne lørdag eftermiddag, og den seneste opbakning er i sær noget som Mads Enggård har lagt mærke til.

- Jeg kan mærke der har været en flot fremgang i opbakningen på det seneste. Det er vi alle super glade for, og det booster os når vi spiller. Det er jeg meget taknemmelig for afslutter en glad Mads Enggård.

Har du sikret dig billet til den vigtige hjemmekamp lørdag mod Vejle?

Køb billetter til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Det bliver en stor fodboldfest med masser af folk på stadion, godt vejr og kolde drikkevarer! 

Varm op i Thor fanzonen fra kl. 12.00 med 'Helstegt pattegris-arrangement', og ellers åbner Thor fanzonen kl. 13.00 med øl og sodavand til 20 kr. 

Vi glæder os til at se jer alle sammen på lægterne! 

Mads Enggård er sponsoreret af Scanditek IT Solutions