Velkommen til en ny sæson – kan vi aftale, at vi ses til 2 kampe ekstra?

26.06.2024 09:00

Vi ved det godt alle sammen. Det er noget helt særligt at holde med Randers FC

At være Randers FC-fan er ikke noget, man vælger til fra sofaen, eller fordi trofæskabet bugner – det er noget, man er. For langt de fleste fordi man har stolte kronjyske rødder, eller fordi man har et særligt forhold til klubben eller vores fantastiske by. At være Randers FC-fan kommer indefra. Det er ærligt og autentisk. Den måde at være fan på er vi stolte af i klubben – og vi håber, at du er det samme.

Lad os sammen gøre oplevelsen endnu bedre

Når du kommer på Cepheus Park Randers, gør vi i klubben alt, hvad vi kan, for at det skal være den bedst tænkelige oplevelse. Både hvad angår spillet på banen, rammerne udenom, faciliteterne, aktiviteterne, den service, vi yder og vores fokus på at skabe den bedst mulige stemning og opbakning på tribunerne. Vi arbejder konstant på at optimere hele paletten, men på særligt ét område har vi brug for DIN hjælp, nemlig når det gælder stemningen og opbakningen fra tribunerne. Derfor lancerer vi til den kommende sæson tiltaget: ”2 kampe ekstra”. Simpelthen fordi vi gerne vil være endnu flere tilskuere på Cepheus Park Randers. Det synes vi, at både spillerne og I på lægterne fortjener. Vi vil gøre oplevelsen endnu bedre og endnu mere stemningsfuld. Du har sikkert prøvet at være på Cepheus Park Randers, hvor vi er 3.000-4.000 tilskuere. Du har sikkert også prøvet at være der sammen med 5.000-6.000 tilskuere eller endnu flere. Så ved du også, at der er en kæmpe forskel på de to oplevelser.

Er du klar på en aftale om 2 kampe ekstra?

Er du sæsonkortholder, køber af billetter i løssalg eller sponsor i klubben, håber vi derfor, at du vil indgå en aftale med os. Helt og aldeles uforpligtende – men alligevel effektfuldt. Aftalen kan nemlig gøre en stor forskel for oplevelsen på Cepheus Park Randers. Aftalen lyder på, at du i den kommende sæson lige snupper ”2 kampe ekstra”. Det lyder jo enkelt, ligetil og selvfølgeligt, for hvem vil ikke gerne have to fodboldoplevelser mere? Vi håber således, at du som sæsonkortholder vil gøre alt for maksimal udnyttelse af dit sæsonkort, at du som køber af billetter i løssalg vælger et par kampe ekstra i løbet af sæsonen, og at du som loyal sponsor i Randers FC vil sørge for at aktivere eventuelle sponsorbilletter i videst mulige omfang.