Daiana Cariolato

U15 vinder bronze!

20.06.2024 10:24

Randers Freja FC's U15-hold har inden sæsonafslutningen nu på lørdag sikret sig bronze!

Vores U15-mandskab har haft en fantastisk sæson, og den kan nu rundes godt af med bronzemedaljer til holdet.

Cheftræner Søren Emil Overgaard er stolt af, hvad hans hold har præsteret denne sæson. Først blev de DBU Pokalmestre, og nu har holdet for første gang i flere år hentet ungdomsmedaljer med hjem til Randers.

- Det er kulminationen på en rigtig flot sæson, og det er helt fortjent, at vi slutter med medaljer. Vi har siden vinter kun tabt én kamp i både ligaen og pokalen, og det var i overtiden til vinderne af rækken, Brøndby. Gruppen har været stærk kollektivt gennem hele sæsonen, og så har vi også haft de individualister, der skal til for at afgøre de tætte kampe til vores fordel. Jeg vil udover hele spillertruppen også fremhæve resten af staben omkring årgangen samt en fantastisk forældregruppe, fortæller Søren Emil Overgaard.

Også talentchef Peter Elstrup er stolt over Randers Freja FC's U15-hold.

- Sidst vi vandt medaljer med talentafdelingen, var da Rasmus Bertelsen høstede to bronzemedaljer i sin tid som cheftræner i talentafdelingen, så det er stort for os, og det fortæller noget om den udvikling, vores talentafdeling er i. Udover det er vi også stolte over, at størstedelen af mandskabet fra U15-holdet er lokale spillere fra vores moder- og samarbejdsklubber, og vi sætter stor pris på det samarbejde, vi har med de lokale klubber, fortæller Peter Elstrup.

Randers Freja FC U15 spiller deres sidste turneringskamp nu på lørdag mod FC Nordsjælland. Kampen spilles hjemme på stadionanlægget ved Cepheus Park Randers. Kick-off er kl. 13.00, så kom og støt drengene i deres medaljetriumf.

Stort tillykke, drenge!

Talentpartner er MAKEEN Energy.