Tillykke til Randers FC-studenterne 2024

27.06.2024 11:36

Syv af Randers FC's talenter har færdiggjort deres uddannelse på de randrusianske uddannelsesinstitutioner

Lige nu er der liv og glade dage i gaderne, hvor studentervognene dytter og båtter, mens de mange unge nyudklækkede studenter fejrer afslutningen på et par hårde år på uddannelsesinstitutionerne.

Det er med stor glæde og stolthed, at vi i Randers FC kan fejre syv studenter fra U19-ligaholdet, der alle netop har fået hue på.

Alle syv af dem bærer huen med den blå farve fra Tradium, som Randers FC samarbejder med. Det drejer sig om Nikolaj Krogh, Christian Andersen. Frederik Mikkelsen. Mathias Simonsen, Benjamin Clemmensen, Frederik Warrer og Sebastian Bach. 

- Igen i år er vi særligt stolte af vores samarbejde med Randers FC. At vi kan lykkedes med, at få 7 studenter igennem på HHX samtidig med, at eleverne formår at dyrke deres elitesport, vidner om, at eleverne formår at tage ansvar for egen udvikling - sportslige såvel som fagligt, fortæller Mathias Bak Andersen, Elitesportskoordinator ved Tradium, og fortsætter;

- I de senere år har tendensen været, at der bliver flere og flere talenter fra Randers FC, som lykkedes med dual career. Dette er for os årligt en vigtig del af vores samarbejde, da vi i samarbejde lykkedes med at give eleverne de bedste forudsætninger sportsligt og uddannelsesmæssigt. Vi er på HHX Tradium opmærksomme på fodboldverdenens store krav og er sammen med eleverne klar over, at det ikke er alle fodboldtalenter, som lykkedes med at blive professionelle. Hertil er det utrolig vigtigt for os, at HHX Tradium og Randers FC er i stand til at give talenterne så gode forudsætninger som muligt, fortæller Mathias Bak, og afslutter; 

- Stort tillykke til vores fælles talenter! 

U19-cheftræner Christian Hansen er også glad på sine spilleres vegne.

- Jeg har stor respekt og anerkendelse for vores unge mennesker, som både skal præstere i skolen og i klubben. Det er ikke altid lige nemt, og derfor er skolesamarbejdet så vigtigt for os i Randers FC, så vi i samarbejde med skolerne kan give spillerne de bedste betingelser for at få skabt en hverdag, hvor både skole og fodbold kan gå hånd i hånd, og hvor vi husker det hele menneske i en travl hverdag. Jeg vil ønske alle studenter et stort tillykke og en fantastisk sommer, fortæller cheftræner, Christian Hansen. 

Kæmpestort tillykke til årets Randers FC-studenter!