Randers FC skriver kontrakt med Benjamin Clemmensen

Emil Madsen — 27.06.2024 09:59

19-årige Benjamin Clemmensen har netop underskrevet en 3-årig Superliga-kontrakt med Randers FC

For blot et år siden blev forsvarstalentet, Benjamin Clemmensen, hentet ind til Randers Freja FC's U19-mandskab fra B93, hvor han siden første dag har været en stor profil i midterforsvaret.

Nu bliver han belønnet med en 3-årig Superliga-fuldtidskontrakt hos Randers FC gældende fra den 1. juli 2024, og det glæder i sær sportsdirektør Søren Pedersen.

- Han er en af vores akademispillere, som har gjort det godt, og har bevist sig. Han var med på træningslejren i vinters hvor han gjorde en rigtig god figur. Han har været lidt uheldig med en skade her i foråret, hvor han ikke har fået den ønskede spilletid, men vi ser et kæmpe potentiale i ham, og vi har store forventninger til ham. Vi glæder os til at få ham integreret i truppen, og han kommer helt sikkert til at byde sig til i forhold til spilletid, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen og fortsætter; 

- Benjamin er en fysisk stærk spiller, som har en god størrelse, og er stærk på både defensive og offensive standarder. Han er stærk i duellerne og er modig i sit opspil. Det er en dygtig forsvarsspiller, og nu er det op til os at få bygget det sidste på ham, for han har et rigtig stort potentiale, afslutter sportsdirektør Søren Pedersen. 

Benjamin Clemmensen har haft sin fodboldopdragelse hos Fremad Amagers akademi, hvorefter han skiftede til B93, som han spillede hos i et år, inden han rykkede fra København til Randers, og det er en beslutning, han på ingen måde har fortrudt.

- Det er en helt fantastisk følelse jeg står med. Jeg er lige blevet student i går, og skriver fuldtidskontrakt i dag, så det er kæmpestort for både mig og min familie, udtaler en meget glad Benjamin Clemmensen og fortsætter;

- Det har altid været min drøm at skulle skrive under på en fuldtidskontrakt, men at det sker allerede nu, det er jeg meget stolt over. Jeg sætter pris på den tillid og tro der har været på mig, også på trods af min skade her i foråret, udtaler forsvarstalentet.

- Jeg har allerede fundet mig rigtig godt til rette i Randers. Modsat København, er det meget mere rolige omgivelser herovre. Det giver mig tid og plads til at fokusere på at blive en dygtigere fodboldspiller. Derudover har det været med til at modne mig som menneske, at være flyttet så langt væk hjemmefra, så jeg er rigtig godt tilpas her i byen. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang og have fuld fokus på fodbolden, afslutter Benjamin Clemmensen.

Benjamin Clemmensen er præsenteret i samarbejde med MAKEEN Energy

Fakta:
Benjamin Clemmensen
Født den 4. januar 2005 (19 år)
17 kampe for U19-ligaholdet
Tidligere klubber: Fremad Amager, B93

Benjamin Clemmensen har netop afsluttet sin uddannelse på Tradium (HHX), og i øjeblikket bor han på Randers Sports College.