Randers FC skriver kontrakt med 17-årige Rinor Rexhepi

11.06.2024 10:49

Venstrebenet Rinor Rexhepi er ny mand hos U19-ligaholdet

Den fysiske stærke angriber, Rinor Rexhepi, kommer til klubben på en 2-årig kontrakt.

Randers FC skriver med den 17-årige angriber Rinor Rexhepi, som kommer til fra AC Horsens på en 2-årig aftale. Den 17-årige angriber har spillet tre U19-kampe for AC Horsens i 2024, og bliver også en fast del af mandskabet på Randers Freja FC's U19 hold efter sommeren som førsteårs U19. 

Vi har talt med U19-cheftræner Christian Hansen, der også har lidt kendskab til Rinor fra hans tid i Horsens, omkring kontrakten med det unge talent, og til dette har han at sige:

-Rinor er en ærgerrig angriber med en god fysisk pakke samt en voldsom venstre fod, som vi håber, at vi kan hjælpe Rinor med at udvikle yderligere på. Rinor har altid lavet mål på de hold, som han har spillet på i Horsens, så nu glæder vi os over, at Rinor - i samarbejde med de dygtige spillere vi i forvejen har - skal lave mål for Randers FC, fortæller cheftræner, Christian Hansen. 

Rinor skal, foruden fodbolden, også passe sin skole, hvor han får sin daglige gang på Tradium HHX i Randers, mens han skal bo på Randers Sports College, hvor en del af hans nye holdkammerater også bor. Han glæder sig til at blive en del af Randers Freja FC, og han er stolt over at have skrevet under på en 2-årig kontrakt med klubben.

-Randers er jo en 3F Superliga-klub, så det er meget stort for mig at skrive under med dem. Jeg er glad for at kunne prøve noget nyt, og jeg ser frem til en ny udfordring. Jeg føler, Randers er et sted, hvor jeg virkelig kan udvikle mig. Jeg forventer et godt samarbejde og tror på, at vi kan få gavn af hinanden. Faciliteterne omkring klubben og det samarbejde, der er mellem college og skole, er også noget, jeg ser meget frem til, fortæller den unge angriber.


Fakta:
Position: Angriber
Foretrukne ben: Venstre 
Alder: 17 år
Favorithold: FC Bayern München 
Tidligere klubber: AC Horsens 

Velkommen til Rinor, vi glæder os til at følge dig!