Nederlag til Viborg FF i anden testkamp

Martin Albrechtsen — 03.07.2024 14:53

Viborg FF var mere effektive foran mål i dagens træningskamp, hvor der blev spillet 120 minutter

Onsdag eftermiddag spillede Randers FC sin anden testkamp i denne pre-season, da Viborg FF gæstede det kronjyske. Det blev til et 1-3 nederlag til viborgenserne i dagens træningskamp, som var delt op i "to kampe", hvor mange spillere fik værdifulde kampminutter i benene, da der i alt blev spillet 120 minutters fodbold.

Trods god kontrol fra Randers FC lykkedes det Viborg FF at bringe sig foran med to mål på to minutter, da først Sergio Andrade på et indirekte frispark og siden Renato Junior med en helflugter bragte gæsterne foran. 

Randers FC kom dog bedre med, som kampen skred frem. Og i det 75. minut fik de mange fremmødte tilskuere noget at klappe af, da 18-årige Mike Themsen iskoldt sparkede bolden i kassen, efter at 18-årige Sabil Hansen erobrede bolden fra en modstander og gav Mike Themsen chancen foran mål. Flot samarbejde mellem de to unge talentfulde spillere. Herefter pressede kronjyderne på for en udligning, men det var alligevel gæsterne fra domkirkebyen, som stod for kampens sidste scoring, da Jakob Bonde gjorde det til slutresultatet 1-3.

Kampfakta:
Randers FC - Viborg FF 3-1
0-1 Sergio Andrade (12. minut)
0-2 Renato Junior (14. minut)
1-2 Mike Themsen (75. minut)
1-3 Jakob Bonde (109. minut)


- Kampen var delt op i 60 minutter med nogle spillere og 60 minutter med nogle andre spillere. De første 60 minutter synes jeg egentlig, at vi har en god kontrol i kampen både i organisationen og i spillet med bolden, men vi dumper på de to afgørende parametre. Nemlig at holde modstanderen fra at score og selv at kreere noget. Derfor bliver det 2-0, og det er jo ikke godt nok. Så kan vi ikke gemme os bag, at der var mange ting, der var fine. Så det var lidt skuffende, men jeg er også nødt til at være lidt nøgtern og sige, at ud fra de præmisser vi havde at spille kampen på, så viste vi egentlig også god kontrol i store dele af kampen, fortæller cheftræner Rasmus Bertelsen og fortsætter;

- Der var en god energi i store momenter af den sidste time med Mike Themsen, Sabil Hansen og Mikkel M. Pedersen som de tre især, der var med til at trække et stort læs i forhold til løbemeter og power derinde. Det var opløftende at se fra de tre, udtaler Bertelsen.

Cheftræneren ser frem til den sidste del af pre-season, hvor der skal lægges på rent sportsligt, og hvor der drømmes om forstærkninger til holdet.

- Jeg ser frem mod den sidste del af pre-season med stor spænding og forventning. Vi skal jo gerne lægge på vores udtryk. Vi drømmer også om at få et par spillere mere ind, så vi kan blive en lille smule mere spændende offensivt. Så lad os håbe, at allerede når vi går på banen igen til den næste kamp, at der så er lidt mere at skyde med på den offensive del plus, at vores nuværende spillere forhåbentlig også er blevet det skarpere, når vi har haft en uge mere på træningsbanen, siger cheftræner Rasmus Bertelsen.