Mathias Riddersholm bliver ny U15 cheftræner

Emil Madsen — 05.06.2024 08:03

Mathias Riddersholm, der til dagligt fungerer som assistenttræner omkring U17 og U19 holdet bliver pr. 1. juli 2024 ansat som cheftræner for U15-holdet. Han har netop afsluttet sin uddannelse på Aarhus Universitet, og går nu fuldtid som cheftræner. Mathias har også allerede en UEFA A-licens, som er den næsthøjeste inden for DBU/UEFA. 

Vi har spurgt Mathias om, hvad hans forventninger til cheftrænerstillingen er, og hvad det kræves at gå fra assistent- til cheftræner.

- Det er en spændende udfordring, jeg og klubben står overfor. Først vil jeg gerne takke Randers FC og de trænere, spillere, holdledere, frivillige og daglige ledere, som jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde med de sidste tre år. Springet fra assistent til cheftræner betyder et større ansvar og flere udfordringer i hverdagen, som jeg nu skal håndtere. Jeg ser frem til en interessant hverdag, hvor jeg bytter mit studie på Aarhus Universitet ud med en fuldtidsrolle som fodboldtræner i Randers FC. Jeg glæder mig til, at vi alle i og omkring klubben tager de næste skridt sammen i de kommende år, så vi i fællesskab kan udvikle spillere og forhåbentlig se endnu flere akademispillere på grønsværen på Cepheus Park Randers, udtaler en glad Mathias Riddersholm.

Talentchef Peter Elstrup sætter lidt ord på tankerne omkring Mathias Riddersholm som en ung cheftræner. 

- Mathias er længe blevet set som en talentfuld træner, der allerede i en ung alder vidste at han skulle være cheftræner. Han har igennem de sidste par år fungeret som assistenttræner på både U19 og U17, men har efter hans færdiggørelse af sin civile uddannelse nu fået chancen som U15 cheftræner, og det er vi super glade for, udtaler talentchef Peter Elstrup. 

Vi ønsker dig al held og lykke Mathias, og vi glæder os til at følge dig i din videre udvikling.