Mads Enggård med fuld spilletid for U21 i underholdende remis mod Norge

Emil Madsen — 10.06.2024 11:40

Mads Enggård og resten af U21-landsholdet har netop afsluttet en landsholdssamling i Marbella, hvor de i torsdags testede formen af mod Norges U21-landshold. 

Der var fuld spilletid til stortalentet Mads Enggård, som i samtlige 90 minutter gjorde en rigtig god figur i hvad der endte med at blive en yderst underholdende affære med hele seks scoringer.

William Osula noterede sig for to scoringer mens Viborgs Isak Jensen scorede Danmarks sidste mål til slutresultatet 3-3. 

Vi har taget en snak med Mads Enggård i kølvandet på opgøret mod naboerne fra Norge. 

- Det var en fed kamp at spille. Jeg er både glad og stolt over at få samtlige 90 minutter på banen, og ligesom os, synes jeg at Norges U21-landshold har nogle utrolig dygtige spillere, som også spiller på prominente adresser i Europa, så det var et rigtig godt match for os, udtaler Mads Enggård og fortsætter.

- Det er altid fedt at repræsentere Danmark. Det er en stor ting, og jeg nyder hver gang jeg er afsted med landsholdet og resten af U21-drengene, afslutter Mads Enggård

Næste gang det danske U21-landshold skal i aktion er til september, hvor der venter to opgør i EM-kvalifikationen mod henholdsvis Island og Tjekkiet. Danmark ligger i øjeblikket øverst i sin kvalifikationsgruppe.

Mads Enggård er sponsoreret af Scanditek IT Solutions.