Randers FC henter Paul Izzo

Martin Albrechtsen — 09.07.2024 05:59

Målmanden Paul Izzo er ny mand i Randers FC, der har sikret sig den australske landsholdsmålmand på en 3-årig aftale

Randers FC henter forstærkning til målmandspositionen, der nu får tilføjet den 29-årige australier Paul Izzo, som er hentet hos Melbourne Victory, der vandt sølv i den australske A-League i den forgange sæson. Izzo er hentet på en 3-årig aftale. 

- Paul er en kompetent og erfaren keeper. Han er en god shotstopper og en eksplosiv målmand med gode reflekser, som er stærk i én-mod-én-situationer. Derudover er han god med fødderne, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen og fortsætter; 

- Paul er en klar forstærkning til vores hold, og han skal være med til at skærpe konkurrencen om pladsen i målet. Han var stærkt medvirkende til, at Melbourne Victory vandt sølv i A-League i sidste sæson, og så blev han udtaget for første gang til det australske A-landshold her i foråret. Så det er uden tvivl en dygtig målmand, vi får ind, og vi ser frem til at videreudvikle ham her i Randers, siger Søren Pedersen. 

Paul Izzo har spillet det meste af sin karriere i Australien, hvor han har tørnet ud for A-League klubberne Adelaide United, Central Coast Mariners og senest Melbourne Victory. Men han har også én gang tidligere i karrieren spillet i Europa, da han fra 2020-2022 spillede for græske AO Xanthi. Nu er han klar til at bevise sig for Randers FC i 3F Superligaen og i Europa igen.

- Jeg er meget glad og taknemmelig for at få muligheden for at repræsentere Randers FC. Jeg har haft nogle gode år i Australien, men målet for mig har hele tiden været at komme tilbage til Europa og prøve mig selv af her igen. Så kom denne mulighed for at komme til Randers, og det var perfekt for mig, fortæller Paul Izzo og fortsætter; 

- Randers FC er en god og stabil klub, og jeg ser frem til at bidrage og hjælpe klubben så meget, som jeg overhovedet kan. Så vi kan få den bedste mulige sæson, hvad enten det er at komme langt i pokalturneringen eller endda at gå efter en placering i ligaen, der kan give adgang til europæiske kampe i næste sæson, siger Paul Izzo. 

Paul Izzo har bl.a. fået kendskab til Randers FC og 3F Superligaen via snakke med de to tidligere australske Randers FC-spillere Nikola Mileusnic, der var med til at vinde pokalturneringen i 2021, og Mustafa Amini, der spillede for kronjyderne i 2015/2016-sæsonen.

- Jeg kender nogle australiere, som har spillet i Randers FC, og de har kun positive ting at sige om klubben. Faciliteterne er fantastiske og folkene i klubben er gode mennesker, hvilket er vigtigt for mig. Og Randers by skulle også være smuk og nem at bo i, udtaler Paul Izzo, der glæder sig til at møde sine nye holdkammerater.

Paul Izzo træner for første gang med i Randers FC i dag, tirsdag, og han er dermed i spil til onsdagens træningskamp hjemme mod polske Arka Gdynia.  

Fakta
Paul Izzo
Født: 6. Januar 1995 (29 år)
Højde: 1,85 m
Position: Målmand
Tidligere klubber: Adelaide United, Central Coast Mariners, AO Xanthi, Melbourne Victory

Landskampe for Australien: 6 kampe for U23-landsholdet, 15 kampe for U20-landsholdet, 13 kampe for U17-landsholdet

Titler: Har vundet den australske pokalturnering to gange med Adelaide United

Paul Izzo præsenteres i samarbejde med Scanditek