Randers FC henter Norman Campbell

Martin Albrechtsen — 11.07.2024 18:30

Randers FC forstærker offensiven med den jamaicanske kantspiller Norman Campbell, der kommer til Kronjylland fra den serbiske klub FK Vojvodina Novi Sad

Randers FC har sikret sig den lynhurtige kantspiller, 24-årige Norman Campbell, der kommer til fra FK Vojvodina Novi Sad, der blev nummer fire i den bedste serbiske række i sidste sæson. Campbell er hentet på en 4-årig aftale, hvilket glæder sportsdirektør Søren Pedersen.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi har formået at hente Norman. Han kommer til at bidrage med en masse fart, power og dybdeløb. Han er hurtig, aggressiv og teknisk dygtig. Han er en spændende spiller, som giver os nogle flere strenge at spille på rent offensivt, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen.

Norman Campbell kommer til Randers FC fra den bedste serbiske række, hvor han står noteret for 7 mål og 8 assists. Den 24-årige kantspiller har desuden spillet tre landskampe for Jamaica. Søren Pedersen tror på, at man kan videreudvikle talentfulde Campbell i Randers FC.

- Der er ingen tvivl om, at Campbell er et stort talent. Han har nogle spidskompetencer, som styrker vores trup, og som vil gøre ondt på rigtig mange modstandere. Formår vi at forløse hans store potentiale, så kan han også på sigt gå hen at blive en rigtig god salgscase for os, siger Søren Pedersen.

Hovedpersonen selv glæder sig til at tørne ud for Randers FC og bevise sig i 3F Superligaen.

- Det føles fantastisk at have skrevet under med Randers FC. Da jeg fik at vide, at Randers FC var interesseret i mig, begyndte jeg straks at undersøge klubben nærmere, og jeg fandt ud af, at Randers FC er en god og anerkendt klub i Danmark. Jeg er glad for at kunne kalde mig Randers FC-spiller nu, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, fortæller Norman Campbell og fortsætter;

- Det vigtigste for mig er at hjælpe holdet med at vinde, lytte til træneren og gøre mit absolut bedste, så vi kan opnå vores mål i sæsonen, udtaler Campbell.

Norman Campbell er stødt til sine nye holdkammerater i Rostock, hvor Randers FC i øjeblikket er på træningslejr. Han træner for første gang med holdet i morgen, fredag, og han er dermed i spil til lørdagens testkamp mod Hansa Rostock.

Norman Campbell får trøjenummer 10 i Randers FC.

Fakta
Norman Odale Campbell
Født: 24. november 1999 (24 år)
Nationalitet: Jamaica
Højde: 1,75 m
Position: Kantspiller
Tidligere klubber: Harbour View FC, Graficar Belgrad, FK Cukaricki, FK Javor-Matis Ivanjica, FK Vojvodina Novi Sad

3 A-landskampe for Jamaica