Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Overtidsscoring sikrer alle tre point i Vejle!

Emil Madsen — 21.07.2024 17:05

En dramatisk forestilling skulle det blive i Nørreskoven, hvor Randers FC sikrede sig alle tre point i overtiden på en scoring af indskiftede Tammer Bany

Randers FC kom slet ikke ud af starthullerne, og et tungt Vejle pres kulminerede i det 37. minut hvor German Onugkha trykker af fra distancen og bragte Vejle i front med 1-0. Det var som om, at det var en scoring der skulle til for at vække Randers FC-mandskabet, og et intens pres mod slutningen af første halvleg, kaster to afslutninger af sig, hvor Odey får hamret bolden på henholdvis den ene målstolpe og herefter overliggeren.

Fra 2. halvlegs start var det et helt andet Randers FC-mandskab der gik på banen, og det var tydeligt at se, at de fra første minut af anden halvleg tog taktstokken.

På et direkte frispark langt ude fra, regnede man med at Mads Enggård ville sende en bold i bagrummet, men han sparkede direkte fra hvad der lignede 35 meter, og brager bolden ind bag en chanceløs Vejle-keeper. Der var bragt balance i regnskabet, og Randers FC pressede yderligere på derefter. Blot fem minutter efter kunne Florian Danho efter et godt løb ind i feltet, se sig selv blive fældet og dommeren var ikke i tvivl - straffespark til Randers. Simen Nordli sparker den sikkert i nettaget, og holdet fra Kronjylland har bragt sig foran med 2-1.

Kort inden lukketid tager Vejles stjerneangriber German Onugkha sagen i egen hånd og brager bolden ind i nette ved hjælp af målstolpen.

Her skulle man tro, at Randers FC ikke kunne rejse sig efter sådan en dukkert, men indskiftede Tammer Bany finder efter et flot kontraangreb vej til netmaskerne i 90+2 og sparker Randers på sejrskurs til 3-2. En vaskeægter gyser i de døende minutter, men vi trækker os sejrsrigt ud af sæsonpræmieren, som havde alt hvad en fodboldkamp skal have.