Optakt til sæsonens første hjemmekamp

Emil Madsen — 24.07.2024 09:18

Søndag kl. 14.00 går det løs, når Randers FC hjemme på Cepheus Park Randers spiller sæsonens første hjemmekamp

Efter en yderst underholdende sæsonåbner i søndags mod Vejle, hvor Randers FC til sidst kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en sejr på 2-3 i Nørreskoven. En frisparksperle af Mads Enggård, et velplaceret straffespark af Simen Nordli og en overtidsscoring af tilbagevendte Tammer Bany dannede grundlag for sejren i Nørreskoven i søndags.

Nu er det så blevet tid til, at 3F Superliga sæsonen 2024-25 skal skydes i gang på eget græs hjemme på Cepheus Park Randers, og vi kan slet ikke vente med at se jer på lægterne igen. 

Der er al mulig grund til at komme på Cepheus Park Randers på søndag. For udover at vi inden kampen vil hylde hele fem debutanter fra Vejle-kampen, er det også første gang at den nye hjemmebanetrøje skal i aktion.

Derudover vil søndagens kamp mod Viborg FF være Superliga kamp nr. 300 på hjemmebane historisk set, og det kunne ikke skrives smukkere end en sejr mod lokalrivalerne fra Viborg. 

Statistisk set

Der plejer at være garanti for underholdning og jævnbyrdige opgør når Randers FC krydser klinger med lokalrivalerne fra domkirkebyen. I de seneste fem indbyrdes opgør på Cepheus Park Randers er det blevet til tre sejre og to nederlag til holdet fra Kronjylland. De to hjemmekampe mod Viborg FF i seneste sæson er begge blevet vundet med 1-0, hvor henholdsvis Wessel Dammers og Mohammed Fuseini stod for scoringerne.

Fokus på Viborg

Viborg FF spillede 3-3 mod Brøndby i deres 3F Superliga premiere, i et yderst underholdende opgør med hele tre scoringer i dommerens tillægstid. 

Viborg har mange dygtige spillere, men man kan holde et ekstra øje på deres seneste højrekant Jakob Vester, som også lod sig notere for to scoringer mod Brøndby i deres sæsonåbner. Den 19-årige kantspiller lod sig dog udskifter efter under en time, og blev erstattet af den 20-årige kantspiller Isak Jensen, som kom ind og scorede Viborgs 3. mål. Han havde en rigtig god sæson sidst, og er en spiller der kan true ethvert forsvar.

På modsatte kant finder vi Serginho, som også er en spiller, der med sin fart og tekniske kunnen kan skabe problemer for mange forsvarsspillere. Serginho er en spiller, som tit søger udfordringen direkte mod backen, og det kan skabe problemer hvis ikke man er klar på ham. Anosike Emente er også en spiller man skal forholde sig til. Han er med sin fart og fysik en spiller, der vil true alle Superliga-hold i boksen. 

Fun Facts

  • Wessel Dammers er med 10 clearinger den spiller i 3F Superligaen, som havde flest clearinger i første runde, hvor han overgår Viborgs Jeppe Grønning, som indtager en andenplads med 9 clearinger i deres kamp mod Brøndby. 
  • Randers FC har vundet deres seneste to opgør på Cepheus Park Randers mod Viborg med rent bur (1-0), og tangerer rekorden fra 2007. Denne kan udbygges med en sejr på søndag. 

  • Randers FC fik tilkæmpet sig 10 hjørnespark i sæsonåbneren mod Vejle, og topper derfor listen med hele tre flere end både Brøndby og Silkeborg.

Hvis ikke du allerede har købt billet til søndagens spændende opgør kan det gøres her.

Vi ses til 2 kampe ekstra!