Nordli efter sæsonens første hjemmesejr: Vi viser kvalitet i vigtige situationer

29.07.2024 11:52

I kølvandet på gårsdagens 3-1 sejr i sæsonens første hjemmekamp, har vi taget en snak med den dobbelte assistmager Simen Nordli

Vi har taget en snak med assistmageren Simen Nordli, omkring gårsdagens Viborg-kamp, selvfølgelig om hans to flotte assists, og hvordan den interne forståelse mellem holdet og de nye spillere i truppen er.

- Det var en meget svær og hektisk kamp, vi kunne ikke få det hele til at fungere. Men vi var utrolig skarpe på de muligheder vi fik, så rigtig dejligt med en god start og 6 point. 

- Jeg synes at vi har en god kvalitet i truppen, både til træning og i kamp, og det viser vi i de vigtige situationer og scorer på de chancer vi har, så det er dejligt at man også kan vinde på dage, hvor spillet ikke flyder vældig godt. 

- Som offensiv spiller er det altid sjovt med mange mål, så det håber jeg selvfølgelig vi fortsætter med. Så længe vi vinder kampe, så er alt godt, afslutter Simen Nordli. 

Se hele interviewet med Simen nederst i artiklen.

Skal du også se Simen Nordli og resten af holdet i aktion, så er næste hjemmekamp den 11. august hvor vi får besøg af Silkeborg IF. Du kan allerede nu købe dine billetter til opgøret her.

Simen Nordli er sponsoreret af KDO Logistics