Kaptajnen inden sæsonåbner mod Vejle: En god følelse med det nuværende hold

Emil Madsen — 19.07.2024 11:25

Sæsonåbneren står for døren, og vi har taget en snak med vores nyudklækkede anfører, som sætter ord på titlen som anfører, hvordan opstarten er gået, og giver et indblik i de nytilkomnes niveau, og til sidst, selvfølgelig også kigger frem mod søndagens 3F Superligakamp mod Vejle Boldklub.

Du kan se hele interviewet med vores hollandske midterforsvar i bunden af artiklen.

- Jeg er utrolig stolt af at være anfører i klubben. Det er en position jeg føler mig komfortabel i, men det er ikke noget der ændrer det helt store for mig. Jeg prøvede også i sidste sæson at tage et stort ansvar på holdet. Som jeg før har nævnt, så er der nogle rigtig gode ledertyper på holdet, så det er bestemt ikke noget jeg gør alene, det er noget vi gør som gruppe, udtaler Dammers og fortsætter;

- Lidt blandede følelser. Vi har skullet integrere de nye drenge, men jeg synes at de to sidste kampe har set gode ud, og jeg synes at de nye gutter ser skarpe ud, og de har gjort et indtryk, så jeg har en god følelse med holdet i øjeblikket.

Wessel Dammers ser frem til søndagens sæsonåbner mod Vejle, men lægger heller ikke skjul på, at det er svært at forberede sig på første kamp i sæsonen, hvor begge hold har haft stor spillerudskiftning.

- Vi ser rigtig meget frem til kampen på søndag. Vi har set en del video materiale på Vejle. I og med at de også har fået en masse nye spillere, så er det altid svært at sige hvor de forskellige hold står ved sæsonstart, men vi har forberedt os så meget vi kan på kampen, og vi går selvfølgelig efter sejren, afslutter kaptajnen.

Husk at du allerede nu kan købe billet til sæsonens første hjemmekamp, som er på næste søndag den 28. juli kl. 14.00, hvor vi får besøg af lokalrivalerne fra Viborg FF. 

Køb billetter til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Vi ses til 2 kampe ekstra! 

Wessel Dammers er sponsoreret af BF-Anlæg.