Kampreferat og højdepunkter fra den flotte 3-1 sejr over Viborg FF

28.07.2024 16:52

Stik modsat Vejle-kampen i søndags, lignede Randers FC-mandskabet et hold, som var tændt fra start. Der skulle dog heller ikke gå længe, før Florian Danho kommer fri i feltet, men han får ikke ordentlig træf på bolden, og en ellers stor chance bliver clearet. Der skulle gå en tyve minutter tid, før Viborg for alvor fik testet Izzo i Randers FC-buret, men efter Serginhos afslutning får Paul Izzo afværget situationen.

Florian Danho sprudlede i første halvleg, og det kom ikke bag på nogen, at kampens første scoring skulle falde fra hans fødder. Simen stikker Danho dybt efter et perfekt timet forløb, og fra en spids vinkel sparker Florian Danho hjemmeholdet fra Kronjylland i front. Det var dog en stakket frist, da Viborgs anfører Jeppe Grønning får udlignet blot otte minutter efter på et hjørnespark. Lige som man troede at holdene skulle gå til pause med 1-1, finder Simen igen med en flot aflevering en dybdeløbende Norman Campbell, som meget ligesom første Randers FC-mål, udplacerer Viborg-keeperen, og sparker Randers FC i front til halvleg med 2-1

Viborg skulle satse fra start, og man lader den store angriber Anosike Ementa spille fra start i 2. halvleg. Der skulle dog gå noget tid før første chance skulle vise sig, og det var tydeligt, at Randers FC med føringen på 2-1 var et hold i kontrol. En spiller som Anosike Ementa vil dog altid være farlig med den højde han skyder i vejret, og han får også headet bolden på venstre målstolpe i løbet af 2. halvleg, men nærmere kom Viborg aldrig rigtig i opgøret, og med et kvarter igen kunne Tammer Bany spille Mohamed Touré i dybden, hvor han ligesom de to foregående mål, kunne udplacere Lucas Lund i Viborg målet.

Det var hermed en kendsgerning at tre af de nye indkøb fra sommerens transfervindue alle kom på tavlen, og at Randers FC med anden sejr i streg, nu kan fejre en øjeblikkelig 1. plads i 3F Superligaen.

Se eller gense højdepunkterne  i bunden af artiklen.

Udskiftninger:
56 min. Florian Danho > Mohamed Touré
61 min. Norman Campbell > Tammer Bany
61 min. Stephen Odey > Frederik Lauenborg
91 min. Nikolas Dyhr > Björn Kopplin
91 min. Simen Nordli > Mike Themsen

Startopstillingen: Paul Izzo, Nikolas Dyhr, Wessel Dammers, Daniel Høegh, Oliver Olsen, Norman Campbell, Mads Enggård, John Björkengren, Simen Nordli, Stephen Odey, Florian Danho

Bænken: Oskar Snorre, Hugo Andersson, Björn Kopplin, Frederik Lauenborg, Mikkel M. Pedersen, Mike Themsen, Sabil Hansen, Laurits Pedersen, Tammer Bany, Mohamed Touré