Daniel Høegh efter sejr i sæsonpræmieren: En super god begyndelse

22.07.2024 11:55

Vi har taget en snak med Daniel Høegh i kølvandet på gårsdagens 3-2 sejr i Vejle.

- Jeg føler egentlig vi har godt fat i kampen ved 2-1, men da Vejle udligner er det en spand koldt vand i hovedet. Så står man lidt med en følelse af, at vi må tage det ene point, men så får vi scoret til 3-2, og tager alle tre point. Det var en vild afslutning hvor man går fra at være helt nede i kælderen til at være i himlen til sidst, så det var en god begyndelse udtaler Daniel Høegh.

Med hele fem debutanter i sæsonåbneren, giver Daniel Høegh også et besyv på indtrykket af de nye drenge, samt relationerne på banen.

- I og med at klubben har handlet tidligt i vinduet, har vi haft lidt tid på træningsbanen og til at skabe relationer med hinanden. Jeg synes godt, at man kan se der er noget i støbeskeen, og der er noget potentiale i de gutter vi har fået ind. Så skal vi bare have sat det hele lidt bedre op end i Vejle-kampen, udtaler Daniel Høegh og fortsætter;

- På søndag mod Viborg håber jeg på at se en masse fans på lægterne. Vores fans var helt outstanding i Vejle, det var fedt at se så mange der var mødt op. Det håber jeg vi kan køre videre på, på søndag. Viborg plejer også at bringe en del fans, så det kunne være passende for de fleste at tage første kamp i 2-kampe-ekstra. Det håber jeg i hvert fald folk vil benytte muligheden for, afslutter Daniel Høegh.

Hvis ikke du allerede har sikret dig billet til søndagens kamp mod Viborg kan de købes på https://billet.randersfc.dk 

Vi ses til 2 kampe ekstra! 

Daniel Høegh er præsenteret i samarbejde med Sparekassen Kronjylland.

Se hele interviewet nederst i artiklen.