Danho efter mål i uofficiel debut: En perfekt start for mig

Martin Albrechtsen — 10.07.2024 16:49

Florian Danho fik sin uofficielle debut for Randers FC i dagens træningskamp, hvor han blev matchvinder i 2-1 sejren over polske Arka Gdynia.

Vores nye franske angriber, 24-årige Florian Danho, viste skarpheden fra start, da han blev indskiftet i 2. halvleg af dagens testkamp mod polske Arka Gdynia. I det 76. minut demonstrerede han stor fysisk styrke, da han med ryggen til mål rundede sin direkte modstander og stensikkert satte bolden i kassen til slutresultatet 2-1.

Florian Danho scorede dermed sit første mål i den lyseblå trøje og blev matchvinder i sin uofficielle debut for Randers FC.

- Det er en fornøjelse at starte på denne måde. Jeg er her for at hjælpe holdet med at vinde, og det bidrog jeg til i dag. Det er en perfekt start, fortæller Florian Danho.

Du kan se hele interviewet med Florian Danho og målene i videoen længere nede i artiklen.

Mustapha Ubandoma scorede Randers FC's andet mål i 2-1 sejren over Arka Gdynia. Det var generelt en kamp, som kronjyderne dominerede stort, og det var dejligt at få den første sejr i pre-season.

Randers FC drager på træningslejr i tyske Rostock fra torsdag til og med lørdag i denne uge, hvor sidste testkamp spilles mod Hansa Rostock lørdag den 13. juli kl. 14.30.