Sejr i første kamp på træningslejren

Emil Madsen — 05.02.2024 20:22

Mandag kl. 14.00 spillede Randers FC i mod Halmstads BK, i den første af to kampe på træningslejren i Alicante

Her til eftermiddag var der lagt op til første test i Spanien, hvor modstanderen hed svenske Halmstads BK. Og på en utrolig flot græsbane i smukke omgivelser, var der næsten garanti for hurtigt og lækkert fodboldspil.

Rasmus Bertelsen havde inden kampen udtalt sig, at det helt sikkert kom til at være en fysisk præget kamp, mod et hold der står forholdsvis dybt i banen, hvilket heller ikke kom til nogens overraskelse da kampen blev fløjtet i gang.

Randers FC åbnede dog kampen bedst og var spildominerende langt størstedelen af første halvleg. Der var et par få chancer, hvor vi kunne have gjort det til 1-0, men den sidste aflevering glippede inden det for alvor blev farligt. Halmstads havde svært ved at finde fodfæste i kampen, og bød mest af alt ind med intense nærkampe og en solid fysisk tilstedeværelse. Med andre ord, det var et forsvar der over tid skulle lirkes op.

Efter blot 5 minutter spillet af 2. halvleg modtager vores nyerhvervede ghanesiske tekniker Fuseini bolden, og med et lynhurtigt antrit vender han på manden han har i ryggen og sætter ham fuldstændig, hvorefter han med en snorrelige bold finder Lasso Couliably, som også har vristet sig fri af sin direkte opdækning, som kan gøre det til 1-0.

Dette tvang Halmstads længere frem på banen, og det gav rum for Randers FC at spille i, hvor der er muligheder til mere, uden de helt store chancer. Halmstads finder heller aldrig den offensive rytme i kampen, og Randers FC trækker sig ud af opgøret med en 1-0 sejr, hvor der bliver leveret en stabil koordineret indsats over hele linjen.

Rasmus Bertelsen og resten af trænerteamet er præsenteret i samarbejde med Dahlitech A/S

Se interviewet med cheftræner Rasmus Bertelsen i kølvandet på dagens sejr herunder.