Randers FC besøger børnekræftafdelingen i Aarhus

29.02.2024 14:55

Uanset hvilket hold du hepper på til dagligt, spiller vi i morgen på samme hold i kampen mod børnekræft. Netop det viste Björn Kopplin og Marvin Egho sammen med Frederik Tingager, Nicolai Poulsen og Katrine Svane fra AGF, da vi sammen besøgte en børnekræftafdeling i Aarhus og gav de indlagte børn en fodboldoplevelse, de sent vil glemme.

Hvert år rammes cirka 200 børn af kræft, som må kæmpe sig gennem langvarig og intensiv behandling. Denne kamp sætter ar på både børnene, familierne og pårørende. Derfor støtter Randers FC endnu engang op om FodboldtrøjeFredag. 

#FodboldtrøjeFredag markerer Børnecancerfonden og DanskeSpil årlige indsamlingsdag, som finder sted i morgen, fredag d. 1. marts. Indsamlingen er med til at gøre en stor forskel. Det gælder både de mange flotte donationer, men også det fællesskab der på dagen viser de ramte familier, at de ikke står alene.

I eftermiddags besøgte Marvin Egho og Björn Kopplin fra vores 3F Superliga-hold børnekræftafdelingen i Aarhus. Vi tilbragte nogle hyggelige timer sammen med børnene og deres familier.

Billeder fra vores besøg på børnekræftafdelingen ses nederst i artiklen.

Støt børnecancerfonden

Du kan støtte Randers FC's indsamling til FodboldtrøjeFredag ved at donere et valgfrit beløb på MobilePay: 37 33 00

I håb om at styrke indsamlingen til kampen mod børnekræft udlodder vi en eksklusiv VIP-oplevelse til en kamp i slutspillet, hvoraf der selvfølgelig også medfølger en signeret udebanetrøje, som du kan have på til oplevelsen. 

Det eneste du skal gøre, er at støtte indsamlingen. For hver 50 kroner du donerer, får du et lod i lodtrækningen. Det vil sige donerer du 500 kroner, får du altså 10 lodder med i konkurrencen.

Alle donationer går ubeskåret til Børnecancerfonden, deres forskning og støtte til de pårørende. 

Vinderen af VIP-oplevelsen udtrækkes på mandag d. 4. marts kl. 12.00. 

 

Vi glæder os til at se DIN fodboldtrøje i morgen!  #FodboldtrøjeFredag