Optakt: Viborg FF – Randers FC

Andreas Nielsen — 28.02.2024 08:19

Ovenpå 1-0 sejren over Lyngby i fredags venter endnu en spændende kamp i 3F Superligaen, når vi på søndag klokken 14:00 møder Viborg FF på udebane.

Det blev til tre vigtige point i fredagens hjemmekamp på Cepheus Park, hvor Lyngby blev besejret. Søndag gælder det så Viborg FF, hvor Bertelsen og co. skal ride videre på sejrsbølgen i 2024. Randers FC rejser til Domkirkebyen med selvtillid i baggagen og status som ubesejret med 6 point i de to første kampe i foråret.

Kampene mod Viborg er altid tætte, fyldt med intensitet og god fight på banen fra begge hold. Hvilket de seneste tre opgør mod Viborg på Energi Viborg Arena viser med resultaterne 3-1, 2-2 og 1-2. Den samlede statistik tegner også et lignende billede, Randers og Viborg har mødt hinanden 24 gange i Superliga-regi, hvoraf det er blevet til 11 sejre, 5 uafgjorte og 8 nederlag til Randers FC.

Sæsonens tidligere møde på Cepheus Park mellem de to mandskaber endte med 1-0 sejr, hvor Wessel Dammers blev matchvinder. Wessel Dammers kan desværre ikke indtage matchvinderrollen på søndag, da han sidder ude med karantæne efter sit gule kort i fredagens kamp mod Lyngby.

Fokus på Viborg FF

Viborg FF indtager i øjeblikket 3F Superligaens 10. plads, hvor klubben i forårets to første runder har hentet 1 point. Seneste kamp for Viborg var i søndags på udebane mod Hvidovre IF, hvor Viborgenserne fik 2-2 efter at have været bagud to gange i opgøret.

Profilen, der kan fremhæves for Viborg til søndagens kamp, skal findes i offensiven, nemlig Ibrahim Said, der i de sidste tre opgør mod Randers FC har scoret tre mål. Den ghanesiske kantspiller kom ligeledes på måltavlen i seneste kamp mod Hvidovre IF, hvor han med et langskud i overtiden sikrede et vigtigt point til Viborg.

Cypriotisk dommertrio
DBU forlængede tidligere i sæsonen en samarbejdsaftale med det cypriotiske fodboldforbund om at udveksle dommere i løbet af sæsonen. Derfor vil det søndag på Energi Viborg Arena være den cypriotiske dommer Antoniou Menelaos, der styrer slagets gang.

Vi håber at se en masse Randers FC-fans i udebaneafsnittet til søndagens kamp i Viborg, og hvis du bliver forhindret kan kampen ses på Canal 9/Discovery+ og følges på Amtsavisen.dk eller hos Radio Alfa.

Fun facts:

  • Randers FC er med 189 bolderobringer på en 2. plads i 3F Superligaen over flest bolderobringer.

  • Et knap så sjovt fact er, at Randers FC i denne sæson er på en 2. plads i at have ramt træværket. Seks gange er det blevet til skud på træværket, hvilket kun er overgået af F.C København med 8.

  • Med sin debut i fredagens kamp mod Lyngby blev Muamer Brajanac den tiende spiller til at få debut i 3F Superligaen for Randers FC i denne sæson.