Weekendens resultater: Uge 34

26.08.2024 11:29

Læs kampreferaterne og cheftrænernes udtalelser fra weekendens kampe!

U14 Randers Freja FC - Viborg 4-2 (3-2)

U14 kom flyvende fra start i lørdagens hjemmekamp imod Viborg FF, da de kom på 1-0 allerede efter 15 sek. Generelt var det en utrolig intens start på kampen, hvor der var gang i målscoringen i begge ender - dog med Randers som det mest dominerende hold. Med 5 mål i kampens første kvarter var U14 foran med 3-2, som også var stillingen ved pausen.

2.halvleg var ikke lige så intens som første halvleg, men ti minutter inde i halvlegen, bringer Randers-drengene sig på 4-2 efter et flot opspil. Selvom der var sporadiske muligheder for flere scoringer, blev slutresultatet 4-2 til Randers Freja FC.

Cheftræner for U14-mandskabet, Nikolaj Nystrøm udtaler efter kampen:

-Det er vores erobringsspil samt vores gode indledning på kampen, som baner vejen for sejren. Vi er intense og fremadrettet i vores pres med stor succes, og er målsøgende efter vores erobringer. Vi mister desværre lidt af det momentum i slutningen af halvlegen, da toppen af vores intensitet uden bold falder, og vi lider lidt for mange boldtab, fortæller Nikolaj Nystrøm, og fortsætter;

-Vi er lidt på hælene i starten af 2.halvleg, men vores scoring til 4-2 efter et godt angreb, hjælper os med at få lidt mere kontrol. Stor ros til drengene for deres arbejde i erobringsspillet samt efterfølgende målsøgenhed. Vi må dog være ærlige over for os selv og erkende, at vi i for store perioder spiller en kamp under niveau på bolden og rent teknisk. Det får vi heldigvis mulighed for at arbejde med på træningsbanen i den næste tid, afslutter Nikolaj Nystrøm. 


U15 AaB vs Randers FC - 1-4 (0-1)

9" - Sebastian Duelund (Malthe Møller)
47" - AaB
63" - AaB selvmål
73" - Niklas Kellberg (Sebastian Duelund)
84" - Hussein Ejo (Sander Vester)

U15 mandskabet besøgte i lørdags et dygtigt AaB hold, som drengene førhen har haft drilske problemer med. Efter en fin start på opgøret, måtte kampen afbrydes i det 12 minut, da Magnus Elkjær faldt forkert ned, og brækkede armen. Dette resulterede i et længere spilstop, hvor RFC drengene naturligt var rystet. Drengene viste høj moral, og var helt fortjent foran ved pausen. AaB kommer bedst fra start i 2. halvleg og scorer til 1-1, men igen viste RFC drengene en stærk mentalitet og vandt kampen.

Cheftræner for U15-mandskabet Mathias Riddersholm var tilfreds med sejren:

- Først, er det virkelig uheldigt det der sker med Magnus, og spillerne var naturligt rystet. Derfor vidste jeg også, det derfra ville blive en grimmere kamp, end vi havde sat os op til. Det var en mental svær udfordring vi stod over for, da AaB er et dygtigt hold. Vi er i defensiv kontrol i 1. halvleg og skal med lidt mere kvalitet være foran med mere end 1, hvor 2. halvleg bliver for åben. Kollektivet, kulturen og mentaliteten vinder kampen i dag. Efter uheldet, spiller vi ikke en særlig seværdig kamp, men nogen gange handler fodbold også om mere end det. At komme til en svær udebane, hvor drengene tidligere har haft problemer, og så vinde 1-4 er selvfølgelig dejligt. Nu er det ud på træningsbanen og blive dygtigere - kollektivt som individuel, fortæller cheftræneren. 

U15 tager på lørdag imod Lyngby, med kampstart kl. 13.00. 

U17 AaB-Randers FC 4-1 (3-0)
I kølvandet på nederlaget fik vi en snak med cheftræner for U17-mandskabet, Okan Atas. 
- Vi leverer ganske enkelt ikke godt nok i dag, vi får en forfærdelig start på kampen, hvor vi simpelthen skal være skarpere til at forsvare vores felt. Vi er simpelthen for langt fra i afgørende momenter. AaB har 4 afslutninger inden for rammen, hvor alle 4 forsøg går ind. Det er basics, som bare skal være i orden, som vi i dag desværre ikke gør godt nok. Jeg er dog fortrøstningsfuld, da jeg ved at vi som gruppe nok skal rejse os, fortæller en skuffet cheftræner. 

U19 AaB - Randers FC 0-3 (0-2)

17' - 0-1 - Alexander Petersen (Bastian Andersen)
29' - 0-2 - Rinor Rexhepi
48' - 0-3 - Bastian Andersen (Frederik Konstmann)

U19-mandskabet vandt lørdag 3-0 i Aalborg efter en især flot 1. halvleg. Efter en lige start på halvlegen, så satte gæsterne sig tungt på begivenhederne, og chancer var der nok af før pausen. Efter 17 minutter minutter scorede AP et flot mål, efter et flot oplæg af både Max og Bastian. Kort efter blev det også 2-0, da Rinor sparkede en ripost flot i mål. Efter pausen startede gæsterne med at lukke ballet, da Frederik Konstmann lagde et flot indlæg ind i foden på Bastian, som scorede sikkert til 3-0.

Cheftræner Christian Hansen var tilfreds med både udtrykket og resultatet:

- I 1. halvleg var vi rigtig gode, hvor vi skaber mange chancer, samtidig med vi holder AaB fra chancer. 2. halvleg får vi lukket tidligt, og måske derfor bliver den sidste halve time lidt mere "kontrol" end "ud over stepperne". Vi kommer med et godt udtryk, og så er jeg modsat sidste weekend glad for, at vi får sparket bolden i kassen - en god dag i Aalborg, slutter Christian Hansen. 

Talentpartner er Makeen Energy.