19.08.2024 09:05

Endelig blev bolden igen sat i spil for Randers Freja FC, da vores ungdomshold i weekenden tog hul på deres sæson.

U13 - AGF - Randers FC 7-2 (4-1)

U13 startede efterårets første sæsonkamp med et besøg på Fredensvang.

De første 20 minutter af kampen var en relativt lige affære, hvor begge hold var gode til at spille sig ud af det første pres og komme ned omkring modstanderens felt.

Efter to lidt uheldige sekvenser, hvor AGF kom foran med henholdsvis 1-0 og 2-0, fik Randers-drengene fortjent reduceret til 2-1, da Albert Møller sparkede en ripost ind tæt på det lille felt.

Desværre mistede Randers-drengene lidt af modet, efter at AGF bragte meget fysik ind i duellerne og begik mange små og lidt større frispark.

Anden halvleg blev lidt af en lang dag på kontoret for drengene, da AGF fik medvind og blev ved med at klø på, mens Randers-drengene havde lidt svært ved at finde melodien. Dog kom der en yderligere reducering i kampens afslutning efter en flot sekvens på bolden, hvor Christian Isvoranu fik sendt Aksel Tode dybt på venstresiden, inden han lagde et hårdt, fladt indlæg ind i feltet, som AGF kun formåede at afvise halvt, inden Victor Meinertz kynisk sparkede bolden ind bag keeperen.

U13-cheftræner Jonas Bundgaard Bak havde følgende at sige efter kampen:

-Selvfølgelig er man altid træt af at tabe, men i spillet med bolden finder jeg nogle gode lyspunkter i kampens første 20 minutter samt ved vores anden scoring. Der er noget god læring, som vi skal arbejde videre med på træningsbanen. Omvendt skal vi også tage med, at vi ikke må gå ned på hverken energi eller mod, fortæller Jonas og fortsætter;

-Måske er det også sundt nok for os som gruppe at få en lille reminder om, at vi ikke kan gå på vandet efter en rigtig flot opstart med to sejre mod Kolding IF og Silkeborg IF samt en bronzemedalje til Audi Cup, så jeg er meget fortrøstningsfuld, afslutter cheftræneren.

59" 7-2 – AGF

U14 - Hobro IK - Randers Freja FC 1-5 (0-1)

U14 sparkede søndag sæsonen i gang med en udekamp mod Hobro IK. Efter en lidt hektisk indledning på kampen tog Randers-drengene kontrol over spillet og kom planmæssigt i front ved Elias Rasmussen efter godt et kvarters spil. Resultatet 0-1 holdt til pausen, selvom U14 kunne have ført med flere mål.

I 2. halvleg var U14 generelt meget dominerende og fik lavet de mål, der afgjorde kampen til slutresultatet 1-5.

Cheftræner for U14-mandskabet, Nikolaj Nystrøm, udtaler efter kampen:

- Jeg synes, vi har et rigtig godt udtryk som hold, hvor vi er fremadrettede og aggressive i vores pres og får flyttet bolden godt. Vi spiller lidt for hektisk i indledningen, men får mere og mere kontrol over kampen både med og uden bold. I 2. halvleg er vi gode på flere parametre, og så er det altid dejligt med forskellige målscorere, samt at vores gamechangers fra bænken kommer ind og forstærker vores udtryk, fortæller cheftræneren og fortsætter:

- Nu skal vi arbejde ydmygt og hårdt på træningsbanen, da vi stadig har en masse områder, vi skal udvikle os yderligere på, afslutter Nikolaj Nystrøm.

Kampfakta:

17" - 0-1 - Elias Rasmussen (Njord Yde)
37" - 0-2 - Victor Mikkelstrup (Tobias Sejersen)
48" - 0-3 - Sofus Bekhøj
55" - 0-4 - Nicolai Vogel
61" - 1-5 - Njord Yde (Victor Mikkelstrup)

U15 - Randers FC - Sønderjyske 5-2 (5-0)

U15 sparkede lørdag sæsonen i gang hjemme mod Sønderjyske. Efter en 1. halvleg hvor hjemmeholdet i store dele dominerede kampen, blev 2. halvleg en mere lige kamp, hvor Sønderjyske de sidste 20 min er mere på bolden. Vi var generelt gode i duelspillet og det højre pres, men mangler flere gode periode på bolden. Der kunne være blevet scoret flere mål i 1. halvleg, hvor udebaneholdet sporadisk kom til chancer.

Cheftræner for U15-mandskabet Mathias Riddersholm var tilfreds med sejren:

- Jeg er glad for vores udtryk i dag, hvor vi i store dele af kampen er i kontrol. Er dog irriteret over vi spiller Sønderjyske ind i kampen i 2. halvleg. Med det sagt, er jeg glad for at vi scorer 5 flotte mål - og så er det ikke hver dag vi ser en angriber score 4 mål. Selvom Vladislav løber med de store overskrifter, er jeg glad for, at alle spillere rammer et højt niveau. De ting vi har trænet i pre-season, fik vi virkelig udbytte for. Nu nyder vi sejren, og på mandag gælder det om at bliver bedre - individuelt og som hold, fortæller en glad cheftræner.

Kampfakta:

4" – 1-0 – Vladislav Radchenko (Hussein Ejo)
1" - 2-0 - Sebastian Duelund (Niklas Kellberg)
24" - 3-0 - Vladislav Radchenko (Sebastian Duelund)
31" - 4-0 - Valdislav Radchenko (Straffe)
33" - 5-0 - Vladislav Radchenko (Hussein Ejo)
45" - 5-1
77" - 5-2

U17 - Randers FC – Sønderjyske Fodbold 3-3 (1-1)

U17-ligaholdet sparkede lørdag sæsonen i gang mod Sønderjyske i en kamp, der blev en vaskeægte “1. turneringskamp”, hvor der var mange nerver til stede hos begge mandskaber. Vi kommer foran efter et flot opsat angreb, hvor Linus Nørgaard slår et indlæg ind under kæden, som Johannes Mortensen flot timer ind med en følt inderside. SJF udligner efter et straffespark lige inden pausen. Vi kommer igen foran, da Hector Lux flot følger op på en afslutning fra Henry Soares, som i første omgang blev reddet. SJF udligner endnu en gang efter et indlæg på bagerste stolpe. I kampens slutfase får vi et frispark, som Christian Brund slår ind i feltet, og efter en afretning ender den for fødderne af Thor Jensen, som sikkert bringer os foran for tredje gang. Desværre indkasserer vi et mål dybt inde i overtiden, hvor vi ikke får dækket ordentligt op.

Okan Atas, cheftræner for U17-mandskabet, havde følgende at sige om den hektiske kamp efter slutfløjt:

-Selvom det er en meget ærgerlig afslutning på kampen med en sen udligning, synes jeg ikke, at vores præstation i dag var til tre point, da vi i for mange sekvenser kommer til at spille stejlt for tidligt. Man kunne tydeligt mærke, at der var nerver på spil, hvilket også nemt kunne aflæses af kampens forløb, som var meget hektisk. Nu skal vi tilbage på træningsbanen og arbejde videre med nogle af de ting, som vi har sat i søen i denne sæson, og forhåbentlig ramme et bedre udtryk i næste uge, hvor vi skal på besøg hos AaB, fortæller cheftræneren.

Kampfakta:

1-0 – Johannes Mortensen (Linus Nørgaard)
2-1 – Hector Lux
3-2 – Thor Jensen

U19 - Randers FC - Sønderjyske Fodbold 0-2 (0-1)

U19-mandskabet fik ikke den ønskede start i turneringen, da mandskabet lørdag tabte 0-2 hjemme til Sønderjyske.

Selvom starten bar præg af spil til et mål mod gæsternes mål, så forhindrede stolpen hjemmeholdet i at score. Midt i 1. halvleg bragte gæsterne sig i front - en situation som hjemmeholdet burde have afværget.

Til trods for et langt tungt pres i 2. halvleg fra hjemmeholdet, så kunne gæsterne til sidst rende ned og lukke kampen.

Det var derfor en skuffet cheftræner, som vi fangede efter kampen:

-Det var absolut ikke den start vi havde håbet på. Vi var ikke skarpe nok i felterne, for chancer havde vi nok af. Vi skal tilbage på træningsbanen og knokle videre, slutter Christian Hansen.