Truppen mod Sønderjyske

17.08.2024 14:26

Søndag kl. 14.00 tager vi imod Sønderjyske Fodbold hjemme på Cepheus Park Randers

Søndag spiller vi igen hjemmekamp, når vi hjemme på Cepheus Park Randers får besøg af oprykkerne fra Sønderjyske Fodbold.

Til søndagens kamp må vi desværre fortsat undvære Edgar Babayan, Mohamed Touré og Frederik Lauenborg, som alle er ude på grund af skader. Derudover må vi undvære Florian Danho, som sidder ude med karantæne. På den positive side er Abdul Hakim Sulemana med i truppen for første gang, siden han ankom til klubben i slutningen af juli, og han har derfor mulighed for at få sin debut for Randers FC til søndagens kamp.

Cheftræner Rasmus Bertelsen og trænerteamet har udtaget følgende trup til søndagens opgør:

Truppen mod Sønderjyske:

1. Paul Izzo
3. Daniel Høegh
4. Wessel Dammers
5. Hugo Andersson
6. John Björkengren
8. Mads Enggård
9. Simen Bolkan Nordli
10. Norman Campbell
12. Mikkel M. Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Laurits Pedersen
18. Noah Shamoun
19. Tammer Bany
21. Ernest Agyiri
20. Abdul Hakim Sulemana
24. Sabil Hansen
25. Oskar Snorre
27. Oliver Olsen
29. Oliver Zandén
30. Mike Themsen
44. Nikolas Dyhr
90. Stephen Odey

Kampen mod Sønderjyske Fodbold spilles kl. 14.00. Vi håber at se stadion fyldt med lyseblå farver, så vi sammen kan sikre os alle tre point! Hvis du endnu ikke har fået billetter, kan du købe dem her.

Er du sæsonkortholder og forhindret i at komme til kampen, så husk at frigive din plads til en anden fan; på den måde sikrer vi den bedst mulige stemning på Cepheus Park Randers.

Hvis du er forhindret i at komme på stadion, kan kampen ses på TV2 Sport. Alternativt kan du lytte til kampen på DR P4 eller Radio Alfa samt følge den live på Amtsavisen.dk's liveblog.  

Vi ses til 2 kampe ekstra!