Touré inden topbrag i Parken: Vi skal bare holde os til planen

02.08.2024 11:07

Vi har taget en snak med Mohamed Touré forud for søndagens topkamp i Parken. Her sætter han ord på hans første to kampe, hans første mål i Randers FC-trøjen, hvordan det har været at lande i Randers, og kigger frem mod søndagens topkamp i København.

- Målet betyder utrolig meget for mig. Det var min første kamp på hjemmebane, og det var en utrolig vigtig sejr. At få scoret mit første mål foran vores fans var et meget specielt moment, udtaler Mohamed Touré og fortsætter;

- Lige fra da jeg kom har drengene været rigtig gode til at tage i mod mig. Randers er et rigtig dejligt sted at være, jeg føler mig velkommen. Paul Izzo har været lidt en storebror for mig fra Adelaide United, så det er også dejligt at jeg har ham her.

- Jeg tror at vi bare skal se FCK-kampen som en helt normal kamp. De har ligesom os også vundet begge kampe indtil videre. Så vi skal have respekt for dem, men heller ikke alt for meget. Vi spiller for at tage alle tre point, og for at det skal lykkes, så skal vi bare holde os til det aftale. Vi skal spille det spil, som trænerne har lært os at spille, og så er jeg sikker på at vi kan lave et resultat afslutter Mohamed Touré. 

Husk at du på næste søndag kan se Mohamed Touré og resten af holdet i aktion, når vi hjemme på Cepheus Park Randers tager i mod Silkeborg IF med kampstart kl. 14.00. Du kan købe billetter til opgøret her.

Mohamed Touré er sponsoreret af Horescon