Randers FC skriver kontrakt med 15-årige David Balajan

Emil Madsen — 08.08.2024 11:53

Randers FC skriver med 15-årige David Balajan, som kommer til klubben på en treårig kontrakt fra Kolding IF.

Vi har taget en snak med U17-cheftræner Okan Atas, som har følgende at sige omkring tilgangen af David Balajan;

- Med David får vi en en hurtig og teknisk stærk kantspiller, som er meget gennembrudssøgende og er rigtig dygtig på den sidste tredjedel af banen. Det er selvfølgelig klart, at i den alder han har, er der meget at lære endnu, og det skal vi hjælpe med at få forløst. Vi skal have ham implementeret i Randers FC-strukturen og nogle af de dyder og værdier vi arbejder meget efter i vores klub. Udover det har David i hans prøveperiode udvist stort engagement og udvist stor lyst til at lære og blive bedre, hvilket også har kommet ham meget til gode i de to opstartskampe han har været med i, både på banen såvel som udenfor banen, udtaler cheftræner Okan Atas. 

David Balajan blev i sidste sæson kåret til årets talent i Kolding IF, og vi har fanget hovedpersonen selv til en snak omkring skiftet fra Kolding IF til Randers FC. 

- Jeg er utrolig glad for at være kommet til klubben. Jeg er glad for at klubben har tillid til mit talent og mine evner, og jeg vil gøre alt for at udvikle mig på bedste vis i klubben, udtaler David og fortsætter;

- Jeg glæder mig rigtig meget til sæsonstart, for at kunne vise mig selv og mine evner frem. Jeg kommer fra liga 1 i Kolding IF og skal nu op og spille U17-liga med Randers Freja FC, så det er også en større scene jeg skal vise mig frem til, afslutter en stolt David Balajan. 

Foruden at spille fodbold i Randers Freja FC, skal David bo på Randers Sports College. Derudover skal han gå i 9. klasse på Randers Realskole.

Fakta:
Position: Kantspiller
Foretrukne ben: Højre
Alder: 15 år
Favorithold: FC Barcelona
Tidligere klubber: Kolding IF

Velkommen til David, vi glæder os til at følge dig og din udvikling!