Mikkel M. Pedersen skifter til Hobro IK

23.08.2024 11:29

Efter to sæsoner i den lyseblå trøje drager Mikkel M. Pedersen igen nordpå til sin tidligere klub Hobro IK.

- Det var et stort skridt for mig at komme tilbage til Randers FC, hvor jeg har spillet mine ungdomsår og haft en helt vildt god tid i klubben. Det er en klub som er i en rigtig god udvikling, og der er mange spændende ting i gang. Det er jeg stolt over at have været en del af. Hver dag jeg er mødt ind i klubben har jeg været glad for at være her. Jeg har kun gode minder fra min tid i Randers FC, og det er jeg taknemmelig for, siger Mikkel M. Pedersen og fortsætter;

- Jeg vil gerne sige tusind tak til alle, som jeg har mødt på min vej her i Randers FC. Et stort tak til holdkammerater, trænere, ledere, frivillige og dem i administrationen. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg havde håbet på mere spilletid end jeg har fået på det seneste, og det er også derfor, at jeg nu søger nye muligheder i Hobro IK, afslutter Mikkel M. Pedersen.

Mikkel M. Pedersen kom til Randers FC i august 2022, hvor han tidligere har spillet ungdomsfodbold. MP har spillet 43 kampe i den lyseblå trøje, men nu skal han igen prøve lykken hos Hobro IK, som han tørnede ud for fra 2016-2022, og hvor han også var anfører inden han kom til Randers FC.

- Det er ikke blevet til lige så meget spilletid, som Mikkel havde håbet på, så det er uden tvivl det helt rigtige for ham, at han skal tilbage og spille i Hobro IK. Han er en rigtig god fyr og har betydet meget, både på og uden for banen. Derudover har han, lige siden han kom hertil, været meget professionel, et forbillede for de unge spillere og en kulturbærer i Randers FC, og det sætter vi også rigtig stor pris på, udtaler sportsdirektør Søren Pedersen.

Tak for din indsats i den lyseblå trøje MP! Vi ønsker dig al held og lykke på din videre rejse. 

Mikkel M. Pedersen blev præsenteret i samarbejde med ConMedia

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix