Indsamling til efterladte børn efter urimelig tragedie 💙

Martin Albrechtsen — 17.08.2024 17:46

Efter aftale med familien samler vi penge ind til de efterladte børn til det par, der på tragisk vis blev dræbt i trafikulykken på Mariagervej fredag den 26. juli

Vi sender de dybeste kondolencer og varmeste tanker til hele familien, herunder et nært familiemedlem som hjælper Randers FC med kampafviklingen på kampdage, i denne svære tid efter den urimelige tragedie.

I Randers FC har vi besluttet at starte en indsamling til de efterladte børn i forbindelse med søndagens hjemmekamp mod Sønderjyske Fodbold. Efter kampen vil vi sætte alle Randers FC-spillernes matchworn trøjer på auktion, dvs. alle spillere i truppen til kampen, og man kan efterfølgende byde på disse matchworn trøjer. Hele indsamlingen går ubeskåret til de efterladte børn.

Intet kan erstatte det store tab for de efterladte børn, men vi håber alligevel, at folk vil støtte op om indsamlingen.

Vi kan allerede nu sige, at Randers FC-spillernes bødekasse byder pĂĄ i hvert fald Ă©n af de matchworn trøjer. Og det samme vil Randers FC's administration gøre. 

Startbeløbet i auktionen lyder på 1 kr for alle matchworn trøjer.

Auktionen finder sted online pĂĄ odendo.dk, som har været sĂĄ sympatiske at lĂĄne deres platform ud i den gode sags tjeneste. 

Du finder auktionen, hvor du kan byde på de matchworn trøjer og støtte indsamlingen, her https://www.odendo.dk/Randers-FC

Auktionen er allerede startet og løber til og med søndag den 25. august.

De matchworn trøjer, som man har købt, kan afhentes i administrationen pĂĄ Cepheus Park Randers efter auktionens udløb fra mandag den 26. august kl. 10.00 - 16.00 og dagene fremadrettet i samme tidsrum. 

Man kan også få trøjen tilsendt til sin adresse. Her er fragtprisen 50 kr.