Høegh efter remis i Parken: Forløsende at få noget med herfra

05.08.2024 12:19

I kølvandet på søndagens heroiske holdpræstation tog vi en snak med Daniel Høegh.

Det var en både træt og lettet Daniel Høegh, vi fik en snak med efter søndagens intense pointdeling mod mesterskabsfavoritterne fra København.

Randers FC's defensiv fik sit at se til, da vi efter 27 minutters spil måtte færdiggøre resten af kampen med 10 mand på banen. Men efter en stærk holdpræstation kunne vi drage hjem til Kronjylland med et point, hvilket glædede Daniel Høegh.

- Vi får trods alt noget med herfra. Man går og frygter lidt derinde, at alt det heroiske arbejde, vi lægger for dagen, vil umønte sig i 0 point til sidst, da de har bolden så meget og i mange situationer uden for vores felt, hvor der altid kan ske et eller andet. Men det er dejligt, at det hårde arbejde trods alt bærer frugt, og vi fik noget med herfra, fortæller en lettet Daniel efter kampen.

Høegh sætter ord på kampens forløb, det røde kort og hans egen store chance foran målet. Se hele interviewet med ham nederst i artiklen.

Daniel Høegh præsenteres i samarbejde med Sparekassen Kronjylland.

Randers FC er fortsat ubesejret i de første tre kampe af denne sæson. Nu venter der os to hjemmekampe mod henholdsvis Silkeborg IF og oprykkerne fra Sønderjyske, og vi håber på jeres opbakning på lægterne. Da der venter os to hjemmekampe, er det den perfekte mulighed at gøre brug af vores kampagnetilbud for 2 kampe ekstra. Her får du to billetter for én kamps pris. Du finder det gode tilbud her.

For stemningen. For oplevelsen. For fællesskabet! Lad os gøre det sammen. To kampe ekstra!