Heroisk holdpræstation sikrer det ene point i Parken

04.08.2024 19:15

På trods af et tidligt rødt kort til Randers FC's Florian Danho, sikrede de resterende 10 mand efter en vaskeægte holdindsats det ene point i København

Det var tydeligt fra kampens begyndelse, at hjemmeholdet fra hovedstaden ville blive det dominerende hold på bolden, dog uden at komme til de helt store chancer. Randers FC får efter et godt angreb sendt Oliver Olsen i dybden, der fra sin back-position kommer i et overlap, hvorefter han sender bolden ind i feltet, som Trott parerer ud til en fri Lauenborg, som smasker bolden i kassen og bringer Randers FC i front med 0-1 i Parken. Ikke lang tid efter finder Simen Nordli en helt fri Daniel Høegh på bagstolpen, men en mirakuløs redning fra FCK-keeperen gør, at hjemmeholdet ikke er bagud med to.

Randers FC-angriberen Florian Danho modtager efter 27 minutter et rødt kort af kampens dommer, og må se resten af kampen til fra sidelinjen. Det gjorde en i forvejen svær opgave endnu sværere. De efterfølgende minutter frem mod pausen bliver ren overlevelse fra Randers, der dog kommer til halvleg med en snæver føring på 0-1.

Kampbilledet fortsatte i samme spor som ved udgangen af 1. halvleg. Et FCK-mandskab der dominerer bolden og et Randers FC-hold, der står langt tilbage og forsvarer. Efter et intenst FCK-pres over længere tid, kommer Elyounoussi til en chance fra kanten af feltet, hvor han trykker af fra distancen og sender bolden op i målhjørnet, og gør det til 1-1 i Parken.

På trods af mere end 65 minutter i overtal formår Randers FC's bomstærke defensiv, at holde mesterskabsfavoritterne stangen, og vi kan derfor rejse hjem fra København med et point i bagagen og er endnu ubesejret i denne sæson af 3F Superliga.

Kampfakta:
10. min Frederik Lauenborg (0-1)
63. min Mohamed Elyounoussi (1-1)

Kort: Florian Danho (rødt kort), Kevin Diks, Wessel Dammers