Et skuffende resultat mod Sønderjyske

18.08.2024 15:46

Det ender desværre med et nederlag på Cepheus Park Randers

I kampens indledning har der været et par gode chancer. Hjemmeholdet fra Randers FC står noteret for de største chancer, mens Sønderjyske også har gjort god figur af sig. Oprykkerne fra Sønderjyske kommer igennem til en god mulighed, men en vågen Paul Izzo afværger situationen. Lige i det kampen var ved at sætte sig får Simen Nordli på et flot Randers FC-angreb sparket hjemmeholdet i front med 1-0. Det skulle dog være en stakket frist, for Sønderjyskes Mads Agger bringer balance i regnskabet kort tid efter. På trods af flere gode chancer til Randers FC går holdene til pause ved stillingen 1-1.

Randers FC kommer bedst ud til 2. halvleg, og der skulle heller ikke gå længe før hjemmeholdet fik en god mulighed, men den sidste skarphed mangler. Sønderjyskes Mads Agger bringer kort tid efter udeholdet på 1-2 efter et godt angreb.

På trods af flere offensive udskiftninger fra hjemmeholdet, er der ikke nogen der kan afgøre det til vores fordel i dag, og vi må sande, at det har været en skuffende søndag eftermiddag på Cepheus Park Randers, hvor vi giver alt for mange store chancer væk til modstanderen.

Kampfakta:
24. min - Simen Nordli (1-0)
28. min - Mads Agger (1-1)
47. min - Mads Agger (1-2)

Gule kort: Mads Agger, Rasmus Vinderslev, Maxime Soulas, Laurits Pedersen