Effektive Silkeborg vinder med 0-2 på Cepheus Park Randers

11.08.2024 15:50

Et Randers FC-mandskab der tager tøjlerne fra start i opgøret. Første store chance i kampen skal dog også falde til hjemmeholdet, hvor Stephen Odey efter en god aktion spiller Oliver Olsen fri i et overlap, som får afsluttet fra kort afstand, men Nicolai Larsen i Silkeborg-målet er på sin plads og må give et hjørnespark. Oliver Olsen fra Randers FC er flyvende, og har flere gode offensive aktioner i løbet af første halvleg. Efter et hjørnespark lander bolden for fødderne af netop Oliver Olsen, som hamrer til den, men en Silkeborg forsvarer står klar på stregen og header den væk. 

Der skulle også være flere store chancer til hjemmeholdet inden pausen. Simen Nordli med en fiks hælaflevering finder en fri Norman Campbell som sender et skud akkurat forbi højre målstolpe. 

Randers FC har været det dominerende hold i første halvleg, som også er kommet til et par gode chancer, men den har lige manglet det sidste for at komme ind over stregen.

Randers FC fortsætter, hvor de slap og indleder 2. halvleg med et tungt pres. Efter blot få minutter kommer Stephen Odey til en stor chance, men brager den over mål.

Efter et forsvarskiks kommer Silkeborgs nr. 7 Orazov fri og lopper bolden ubesværet over Izzo i Randers-målet. Tammer Bany der efter en lille times spil er blevet indskiftet kommer straks ind med noget energi. Efter en god solotur finder han en fri Norman Campbell på bagerste stolpe, men han får ikke ordentlig træf på bolden og afslutningen bliver afværget uden de store problemer for Nicolai Larsen i Silkeborg-målet.

En hurtig omstilling fra gæsterne bringer Silkeborg foran med 0-2 på mål af Yones Bakiz. 

Silkeborg IF var holdet, som var mest effektiv foran kassen i dag, og de skulle ikke bruge mere end to chancer på at afgøre kampen til deres fordel. 

Kampfakta:
52. min Ramazan Orazov (0-1)
66. min Yones Bakiz (0-2)

Gule kort: Pedro Ganchas, Callum McCowatt

Udskiftninger:
58. Mike Themsen > Tammer Bany
77. Norman Campbell > Noah Shamoun
77. Mads Enggård > Ernest Agyiri
85. Stephen Odey > Hugo Andersson
85. Nikolas Dyhr > Björn Kopplin

Startopstillingen: Paul Izzo, Nikolas Dyhr, Wessel Dammers, Daniel Høegh, Oliver Olsen, Norman Campbell, Mads Enggård, John Björkengren, Simen Nordli, Stephen Odey, Mike Themsen

Bænken: Oskar Snorre, Hugo Andersson, Björn Kopplin, Oliver Zandén, Mikkel M. Pedersen, Sabil Hansen, Noah Shamoun, Tammer Bany, Ernest Agyiri, Laurits Pedersen

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix