Det sker i Thor fanzonen nu på søndag!

07.08.2024 13:05

Indled Randers Festuge med godt vejr, kolde øl og et spændende topopgør!

Nu på søndag kl. 14.00 er der dømt Gudenå-derby, når Randers FC møder Silkeborg IF på Cepheus Park Randers.

På søndag er det igen tid til en spændende hjemmekamp på Cepheus Park Randers! Denne gang mod rivalerne fra Silkeborg. Forhåbentligt kan Randers FC sikre sig tre point og forblive i toppen af tabellen. Desuden er Randers Festuge officielt i gang, så kom tidligt og vær med til at skabe en fest i Thor fanzonen. Thor fanzonen er allerede åben fra kl. 12.00, så der er ingen undskyldninger for, ikke at komme og kickstarte festen under varme solstrøg! 

Nedenfor kan du få et overblik over, hvad der sker i Thor fanzonen og Cepheus Park Randers nu på søndag. 

Program i Thor fanzonen: 

Kl. 12.00 - Thor fanzonen åbner

Skarpe priser i baren på øl & sodavand fra 12.00-13.00. 

Pannabane og spark i Faxe kondi dåsen. 

Mulighed for køb af saftige burgere, lækre wraps og milkshakes fra Highway 51. 

Live musik med Michael Trier! 

Som altid har Randers FC shoppen åben, hvor der mulighed for at købe en masse Randers FC merchandise, heriblandt den helt nye hjemmebane trøje!

Kl. 12.45 - Spillerbesøg

Udvalgte spillere kigger forbi Thor fanzonen til interview med Bo Ørris, hvorefter der vil være rig mulighed for at få taget billeder og få autografer. 

McAnders kigger også forbi og står som altid klar til kram, billeder og autografer! 

Kl. 14.00 - Kampstart 

Kampstart: Randers FC - Silkeborg IF

Kl. 14.45 - Pause i kampen - Thor fanzonen er åben 

I pausen har Thor fanzonen åben, og der vil fortsat være mulighed for at købe lækkert mad fra Highway 51 og Randers FC merchandise i shoppen. 

Kl. 15.50 - Slutfløjt 

Thor fanzonen lukker ned

Der vil som altid også være fede konkurrencer gennem vores app, Randers FC-appen, i form af pausequiz, kampens spiller og kampens tilskuertal.

Hvis du ikke allerede har sikret dig en billet til søndagens kamp, kan dette gøres på https://billet.randersfc.dk. Husk også, at du i forbindelse med vores nye kampagne '2 kampe ekstra' lige nu kan købe en voucher, der giver dig adgang til 2 hjemmekampe for én kamps pris! Du finder 2 kampe ekstra-voucheren her. 

Er du sæsonkortholder og forhindret i at komme til kampen, så husk at frigive din plads til en anden fan; på den måde sikrer vi den bedst mulige stemning på Cepheus Park Randers.

Vi glæder os til at se jer på lægterne igen!