Referat og højdepunkter fra Viborg-kampen

28.04.2024 15:17

Der skulle ikke gå længe af kampen før Randers FC viser sig frem, og allerede efter ét minuts spil får holdet fra Kronjylland bolden over stregen, men der bliver kort tid efter fløjtet for offside. Kun nogle minutter mere skulle der gå, før Mads Enggård på et frispark sparker bolden direkte ind i panden på Wessel Dammers, som header den ind bag en chanceløs Viborg-keeper, men på VAR-tjek efterfølgende bliver der fundet en offside på situationen. Efter den første halve time har der ikke været de store chance udover de to offside-scoringer.

Viborg viser tænder inden pausen og har to store muligheder på kort tid, men en vågen Patrik Carlgren afværger situationerne, og der bliver fløjtet til halvleg uden mål. På trods af ingen scoringer, har der været en stor intensitet på banen, og det er tydeligt at se, at det er to velspillende mandskaber der er oppe imod hinanden.

Anden halvleg er netop fløjtet i gang, da Oliver Olsen kommer igennem til en afslutning på højresiden efter et hurtigt 1-2 spil med Fuseini, men Viborg-keeperen får skubbet bolden ud til hjørnespark efter en god redning. Patrik Carlgren fortsætter med at vise storform, og i løbet af 2. halvlegs begyndelse har han flere gode redninger, der sørger for at Viborg ikke får bolden helt over stregen. Randers FC foretager en række udskiftninger for at se om det nye blod kan lirke Viborg-defensiven op. En god chance til Randers, hvor indskiftet Muamer Brajanac i samarbejde med Fuseini får kombineret sig igennem, men Viborg-målmanden fremfører en flot redning. I kampens sidste fase er der gode chancer i begge ender, men bolden ville bare ikke ind over stregen, og en kombination af en række gode redninger fra vores svenske keeper og afslutninger mod Viborgs mål der manglede det sidste, ender det hele hvor det startede - uden scoringer.

Gule kort: Daniel Anyembe, Jeppe Grønning, Jamie Jacobs